ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ - ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS

in bitcoin •  last year

U5dsVHKjzioeJXpNUCgnT2DCRczS3oH_1680x8400.jpg

Ειναι γεγονός οτι τα κρυπτονομισματα και η αγορά που τα περιβάλει αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, με τις προβλέψεις των ειδικών να κάνουν λόγο για περαιτέρω ανάπτυξη και αύξηση της άξιας τους και το 2018.
Φυσικα και δεν αποτελλει τυχαιο γεγονος η αλματωδης αυξηση της αξιας του Bitcoin ,την στιγμη που η αγορα των κρυπτονομισματων παγκοσμιως εχει ξεπερασει τα 120 εκατομμυρια δολλαρια.

Ο ορος κρυπτονομισμα ειπώθηκε και περιγράφηκε για πρώτη φορά το 1998 απο τον Wei Dai, υπέρμαχο μιας νέας μορφής χρήματος με την βοήθεια της κρυπτογράφησης προκείμενου να ελέγχονται οι συναλλαγες αλλά και η δημιουργία του.
Μια δεκαετία αργότερα ο Nakamoto θα ορίσει, με το περιβόητο White Paper για πρώτη φορά τις προδιαγραφές του νέου κρυπτονομισματος (Bitcoin).
Σκοπός του ήταν η δημιουργία ενός νομίσματος που θα αντέχει (ανθεκτικοτητα), θα είναι ανώνυμο και απαραβίαστο απο τρίτους και θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες του Internet.

Μετά λοιπόν την αλματώδη ανάπτυξη και εξάπλωση των κρυπτονομισματων, η γνωστή μας Goldman Sachs αναγκάστηκε να δημοσιεύσει πληροφορίες σχετικά με τα κρυπτονομισματα σε μορφή ερωτοαπαντησεων, με σκοπό να διευκολύνει τους πελάτες της που θα ήθελαν να προχωρήσουν σε σχετικές επενδύσεις.

Goldman-l-reu.jpg

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ GOLDMAN SACHS

Πως μπορούμε να επενδύσουμε σε κρυπτονομισματα ;

Προς το παρόν οι διαθέσιμες επιλογές είναι μεσώ ανταλλακτηριων και μαζικών συναλλαγών. Σύντομα πρόκειται να προστεθούν και άλλοι τρόποι.

Τα κρυπτονομισματα είναι συνάλλαγμα ή εμπόρευμα ;

Τα κρυπτονομισματα είναι και συνάλλαγμα καθώς διακινούνται μέσω ανταλλακτηριων, άλλα και εμπόρευμα καθώς ο αριθμός τους είναι περιορισμενος. Η περίπτωση των κρυπτονομισματων διαφέρει απο χωρά σε χωρά, για παράδειγμα στην Αμερική δεν έχουν πλήρη νομικη υπόσταση και οι φορολογικές αρχές τα αντιμετωπιζουν ως ακίνητη περιουσία.

Τι ειναι το Etherium ;

Σε αντίθεση με το Bitcoin που είναι κυρίως ψηφιακό νόμισμα το Etherium είναι περισσότερο πλατφόρμα η οποία εκτελεί έξυπνα συμβόλαια κάτω απο ορισμένες απαραίτητες προϋποθέσεις. Το Etherium έχει το δικό του νόμισμα το Ether.

Τι είναι το Initial Coin Offering (ICO)

Πρόκειται για μια μέθοδο συγκέντρωσης κεφαλαίων μέσω διάθεσης Tokens. Tα χρηματικά ποσά που προσελκύουν τα ICOs έχουν αυξηθεί σημαντικά και η ρυθμοί που συγκεντρωνονται κεφάλαια έχει θορυβήσει την Επιτροπή Κεφαλαιαγορας των ΗΠΑ αλλά και της Κεντρικής Τράπεζας της Κίνας.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Congratulations @thedoctor123! You have completed some achievement on Steemit and have been rewarded with new badge(s) :

Award for the number of upvotes

Click on any badge to view your own Board of Honor on SteemitBoard.
For more information about SteemitBoard, click here

If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

By upvoting this notification, you can help all Steemit users. Learn how here!