Yaom mhar

in #artzone6 years ago

Trenutni student? Prijava za pristup kursu

Meni

Zatvori

Zašto naučiti engleski sa nama? Naši kursevi na engleskom jezikuEnglish Tips for LearningOur LocationsFranchisingCareers

BlogContact

Zatvori

Pretraga

Šta tražiš?

Pretraga

FAQsKontaktirajte nas

Američka TV serija glumica posjetila Wall Street English Asia

5.3.2013. By Wall Street English

13

492

Učenje je lako i zabavno sa Wall Street English.

To je istina! Gde drugde možete naučiti engleski dok gledate holivudski kvalitetni televizijski program za učenje? Pročitajte dalje kako biste saznali više.

The Wall Street English TV serija je komedija o grupi ljudi koji pokušavaju da ostvare svoje snove dok žive u Njujorku.

Prema istraživanjima u 17 zemalja, najpopularniji način učenja učenika je da se nauči engleski, koristeći neformalne metode kao što su gledanje engleske TV, YouTube ili čitanje engleskih novina (Morar English Learners Purchase Travel Research 2016).

Sa Wall Street kursom, studenti mogu da uče gledajući zabavnu i zabavnu TV seriju u kojoj mogu da nauče o različitim kulturama i upoznaju se sa nizom akcenata iz celog sveta. To nije samo zabavno, već je i efektivno. časove sa kvalifikovanim nastavnicima engleskog jezika koji pomažu da se metodom Wall Street engleski učiniti najboljim načinom učenja.

Wall Street engleski sa zadovoljstvom objavljuje da će jedan od glavnih glumaca iz komedije WSE TV posetiti neke od svojih fanova na turneji o centrima Wall Streeta u Aziji u martu. Nicole Maxali igra karaktera "Khae" koji je od Tajland, u svojim 20-godisnjim godinama. Kha radi za veliku kompaniju, ali sanja o sopstvenom poslu gde dizajnira proizvode koji poboljšavaju život svih ljudi.

Nikol će tokom marta posetiti centre Wall Streeta u Južnoj Koreji, Hong Kongu i Kini tokom cijelog marta kako bi motivisanim radionicama učestvovala engleskim učenicima u WSE centrima.

14., 15., 16. mart: WSE Južna Koreja 22. i 24. mart: WSE Hong Kong 28. mart - 1. april: WSE Kina

Nikol će iskoristiti svoju stručnost kao motivacioni zvučnik kako bi inspirisao učenike i potencijalne učenike da koriste WSE kao put za ostvarivanje svojih snova.

Takođe će istražiti neke od predivnih znamenitosti Seula, Hong Konga, Pekinga i Šangaja. Možete pratiti svoje azijske avanture na svom Instagram računu: nicolemaxali, WSE Global account: wallstreetenglish_global i hashtag #KhaeWSETour.

Nicole (Khae) je već posetila WSE Tajland i Vijetnam još 2017. godine i dočekana je kao poznata ličnost!

"Za Tajland, svako mesto u kojoj je Nicole otišla, imala je odlične događaje i naši učenici su je voleli. Imali smo dobre povratne informacije od naših studenata i osoblja. Takođe smo dobili više učenika nego što smo očekivali, što je bilo oduševljenje." - Gđa. Pamanee Lefèvre, šef marketinga, WSE Thailand

"Osećam vezu sa filmovima i želim da znam više. Da mogu da upoznam Khae u stvarnom životu je kao san koji dolazi u stvarnost!" - ambasador studenta, WSE Thailand Rangsit

O Nicole Maxali

Nicole Maxali je bivši menadžer za novinare / komunikacije i menadžer događaja postala Kreativni pisac / glumac / motivacioni zvučnik.Nicoleova jednodnevna izložba obišla je širom Sjedinjenih Država s revnim pregledima i ovacijama. Trenutno radi u New York City-u razne reklame i pruži svoj vlastiti komični TV pilot američkim kablovskim mrežama.nicolemaxali.com

Pratite Nicole na Instagramu da saznate o njenom putu u Aziji! Https: //www.instagram.com/nicolemaxali/

O Wall Street Engleskom

Wall Street English (WSE) je jedan od najvećih pružalaca obrazovanja na engleskom jeziku za odrasle širom svijeta. 2018. WSE je upravljala preko 400 centara na 28 teritorija širom svijeta.

Saznajte više o našim kursevima na engleskom i počnite sa učenjem sada!

Našao sam ovaj članak korisnim

Podijelite ovaj vijest

13

492

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Komentar

Ime

Email image

Website

Autor ovog posta

Učite engleski sa nama Naučni kursevi engleskog na engleskom jeziku

FranchisingCareersTeaching at WSE

O namaMajti TeamOur lokacije

Blog

Sort:  

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 5.15 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.03
Server time: 02:38:46
Account Level: 0
Total XP: 20.45/100.00
Total Photos: 4
Total comments: 0
Total contest wins: 0
When you reach level 1 you will start receiving up to two daily upvotes

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

Hello! I find your post valuable for the art community! Thanks for the great post! ARTzone is now following you! ALWAYs follow @artzone and the artzone tag, and support our artists!

Hello! I find your post valuable for the wafrica community! Thanks for the great post! @wafrica is now following you! ALWAYs follow @wafrica and use the wafrica tag!

Coin Marketplace

STEEM 0.27
TRX 0.12
JST 0.032
BTC 66503.40
ETH 3078.67
USDT 1.00
SBD 3.70