sjko

in #artzone5 years ago

a imageAi është i shëndetshëm, zotëri.
14-5-2018
(10 deri në 1 orë).

2018 (15 Maj) Parashikimi i motit 0.

Mund të vijnë stuhitë.
Nuk mund të ketë shpërthim bombe.

Përsëri standardi i Jugperëndimit 0.
Gjiri i jugperëndimit të Bregut të Gjirit është ende shumë i varfër. Javën tjetër mund të vijë në verilindje.

Gjiri i Bengalit dhe Gadishulli i Kinës Jugore (14-4-2018), (09, 00) në mëngjes, sateliti KALPANA_1 ka masën, sepse re e Gjirit të Bengalit, Detit Andaman dhe Gjirit të Bengalit në retë dhe pjesa tjetër nga veriu i Mianmarit Zonat e reja rurale. Retë janë shumë t'ilik'eweli, pjesa tjetër e pjesëve të tjera të reve.

Marinës në Myanmar.
Valët e plazhit dhe vijat bregdetare, shtoni pak. Bregdeti Rakhine dhe zonat e Delta, si dhe lartësia e valëve 4 vjet (4) dhe (5) pjesa tjetër e notit dhe mund të ndryshojnë lartësinë e valëve në plazhe (3) (4).

Opsionet e ngrohjes për plotësim.
Përafërsisht 24 ° C-27 East, Kina, Japonia, Anglia dhe Chin State (Mayo Island), dhe Kachin State, Shan Road (North) në temperaturë maksimale ° C () prej rreth 28 ° C dhe -32 ° C, mbetur 33 ° C Vendet mund të përdoren në vendet e 38 ° C

Indeksi UltraVerativ (VS)
Indeksi i indeksit kombëtar të ekstremit (ultravjollcë) të indeksit (UV).

Retë e pranueshme.
Magway, New veri-jug, veri, jug të Yangon, Rakhine State Zhvillim natë re pjesën tjetër të rajonit Irrawaddy Delta në veri me një re disa, mund të jetë efektive.

Parashikimi i Reën.
(Service), Shan State, Shan State (North), Sagaing dhe Rajoni Tanintharyi dhe vende të tjera për të pirë,. Spërkatje në shi ose stuhi

Parashikimi për ditët në vazhdim.
Juglindja ishte yinigodelewi në stuhinë Ris.

Dr. Tollo

Sort:  

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 6.50 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.30
Block time: 2018-05-15T04:53:54
Account Level: 1
Total XP: 221.00/200.00
Total Photos: 34
Total comments: 0
Total contest wins: 0
And have also received a 0.40 percent upvote.

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

Coin Marketplace

STEEM 0.17
TRX 0.08
JST 0.022
BTC 26349.36
ETH 1592.49
USDT 1.00
SBD 2.25