Gopaedir

in #artzone5 years ago

Masuk pelajar untuk mengakses kursus anda

Menu

Tutup

Mengapa Belajar Bahasa Inggeris dengan Kami?

BlogContact

Tutup

Carian

Apa yang anda cari?

Carian

Soalan Lazim Hubungi kami

Pelakon Siri TV Amerika untuk Lawati Wall Street English Asia

05/03/2018 Oleh Wall Street English

13

492

Pembelajaran adalah mudah dan menyeronokkan dengan Wall Street English.

Di mana lagi anda boleh belajar Bahasa Inggeris sambil menonton siri TV pembelajaran berkualiti Hollywood? Baca terus untuk mengetahui lebih lanjut.

Siri TV Inggeris Wall Street adalah komedi tentang sekumpulan orang yang cuba menjadikan impian mereka menjadi kenyataan sementara tinggal di New York.

Menurut penyelidikan di 17 buah negara, cara belajar pelajar yang paling popular dahulu untuk belajar bahasa Inggeris adalah dengan menggunakan kaedah tidak formal seperti menonton TV Inggeris, YouTube atau membaca akhbar berbahasa Inggeris (Morar English Learners Purchase Travel Research 2016).

Dengan pelajar kursus Bahasa Inggeris Wall Street boleh belajar dengan menonton siri TV yang menyeronokkan dan menghiburkan di mana mereka boleh belajar tentang budaya yang berbeza dan mendapat akrab dengan pelbagai aksen dari seluruh dunia.Ia bukan hanya menyeronokkan tetapi ia juga berkesan.Kelajar kemudian bergabung dengan kelas kecilkeluarga dengan bahasa Inggeris yang bersesuaian dengan bahasa InggerisWallStreetEnglishmethodthebestwaytolearn .

Wall Street Inggeris gembira untuk mengumumkan bahawa salah satu pelakon utama dari komedi TV WSE akan melawat beberapa peminatnya semasa melawat pusat-pusat Bahasa Inggeris Wall Street di Asia pada bulan Mac. Nicole Maxali memainkan watak 'Khae' yang dari Thailand , dalam 20's.Khae bekerja untuk sebuah syarikat besar tetapi mimpi untuk memiliki perniagaan sendiri di mana dia merancang produk yang menjadikan kehidupan semua orang lebih baik.
image
Nicole akan melawat pusat-pusat Bahasa Inggeris Wall Street di Korea Selatan, Hong Kong dan China sepanjang bulan Mac untuk memberikan bengkel motivasi kepada pelajar Bahasa Inggeris di pusat-pusat WSE.

14th, 15th, 16th March: WSE Korea Selatan 22nd -24th March: WSE Hong Kong28th Mac - 1st April: WSE China

Nicole akan menggunakan kepakarannya sebagai Penceramah Motivasi untuk memberi inspirasi kepada pelajar dan bakal pelajar menggunakan WSE sebagai jalan untuk mencapai impian mereka.

Dia juga akan meneroka beberapa pemandangan indah di Seoul, Hong Kong, Beijing dan Shanghai. Anda boleh mengikuti pengembaraan Asia di akaun Instagram nya: nicolemaxali, akaun WSE Global: wallstreetenglish_global dan #KhaeWSETour hashtag.

Nicole (Khae) telah melawat WSE Thailand dan Vietnam pada tahun 2017 dan disambut sebagai selebriti terkenal!

"Bagi Thailand, setiap tempat Nicole pergi untuk mengadakan acara hebat dan pelajar kami cintakannya. Kami mempunyai maklum balas yang baik dari pelajar dan kakitangan kami. Kami juga mendapat lebih ramai pelajar dari yang diharapkan, yang merupakan kegembiraan." - Ms Pamanee Lefèvre, HeadofMarketing , WSE Thailand

"Saya merasakan hubungan dengan filem-filem dan saya ingin tahu lebih banyak.Boleh dapat bertemu dengan Khae dalam kehidupan sebenar adalah seperti impian yang menjadi kenyataan!" - Duta Pelajar, WSE Thailand Rangsit

Mengenai Nicole Maxali

Nicole Maxali adalah bekas Pengasas Berita / Pengarah Komunikasi / Pengurus Acara yang menjadi Penceramah Penulis / Pelakon / Pelawak Motivasi. Pertunjukan satu-wanita Nicole telah melawat seluruh Amerika Syarikat dengan ulasan sambutan dan pendirian yang mantap. Dia kini bertindak di New York City yang tidak ternama komersil dan berprofesi-asrama .nicolemaxali.com

Ikuti Nicole di Instagram untuk mengetahui tentang perjalanan Asia nya! Https: //www.instagram.com/nicolemaxali/

Mengenai Wall Street English

Wall Street English (WSE) adalah salah satu penyedia pendidikan bahasa Inggeris terbesar bagi orang dewasa di seluruh dunia. Pada tahun 2018 WSE mengendalikan lebih 400 pusat di 28 wilayah di seluruh dunia.

Ketahui lebih lanjut mengenai Kursus Bahasa Inggeris kami dan mula belajar sekarang!

Saya dapati artikel ini bermanfaat

Kongsi siaran berita ini

13

492

Tinggalkan pesanan

Alamat e-mel anda tidak akan diterbitkan.

Komen

Nama

E-mel

Laman web

Pengarang jawatan ini

Belajar bahasa Inggeris dengan kamiKursus Pembelajaran InggerisKursus Bahasa Inggeris

FranchisingCareersTeaching at WSE

Mengenai UsMeet Lokasi TeamOur

Blog

Sort:  

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 5.25 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.05
Server time: 06:32:24
Account Level: 0
Total XP: 41.50/100.00
Total Photos: 8
Total comments: 0
Total contest wins: 0
When you reach level 1 you will start receiving up to two daily upvotes

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

Congratulations! This post has been upvoted from the communal account, @minnowsupport, by mgking4 from the Minnow Support Project. It's a witness project run by aggroed, ausbitbank, teamsteem, theprophet0, someguy123, neoxian, followbtcnews, and netuoso. The goal is to help Steemit grow by supporting Minnows. Please find us at the Peace, Abundance, and Liberty Network (PALnet) Discord Channel. It's a completely public and open space to all members of the Steemit community who voluntarily choose to be there.

If you would like to delegate to the Minnow Support Project you can do so by clicking on the following links: 50SP, 100SP, 250SP, 500SP, 1000SP, 5000SP.
Be sure to leave at least 50SP undelegated on your account.

Coin Marketplace

STEEM 0.17
TRX 0.09
JST 0.027
BTC 26904.60
ETH 1667.96
USDT 1.00
SBD 2.22