jdkk

in #artzone6 years ago

d imageSelvom ikke glad g image ကျသွားမှာပါ

Efter afgang fra United ဝိန်းရွန်းနီ bolden var mangler lang tid fra medierne. Men US Major League-klubben DC United, spiller for øjeblikket på Everton Wayne skaldet flytning ville koste £ 12,5 millioner underskrivelse ved hjælp af nyhedsbrud.

Hørte rygter foreslår Manchester United, Wayne Rooney (13) har spillet næsten overførslen sidste år, som havde været tæt på at nå Major League sæsonen. Debat undlod imidlertid at vælge en drengsklub Everton. Der er 32-årige Wayne i slutningen af ​​sæsonen er også historien om Major League i begyndelsen af ​​måneden.

United kunne ikke komme med mange præstationer, men holdets historie for at beholde titlen til topscorer Rooney størrelse på grund af sin eksplosive og aggressive spilstil lige før efterårssæsonen, er det ikke? For eksempel kun Messi og Ronaldo. Messi (30 år) Ronaldo (33 år) Men de er indtil nu jeg kan stadig udfordre World Player-prisen. Ligesom Rooney giver stadig en kæmpende klub.

De kom væk med Wayne bevæger sig konstant, jeg kunne ikke røre bolden, hvis du vil give ejerskab. Messi bolden i flugt, mens det accepteres. Slut og aldrig gå uden. Ronaldo også godt klaret. Wayne Rooney, men stadig ønsker at løbe i denne alder, kommer penge altid. Jeg vil stadig have bolden. Så da højhastighedssigtede unge spillere begyndte at fremhæve svaghederne mere. Ball drop. Wayne Rooney ser ud til at tale, de nuværende Premier League spillere er ikke kompatible mere.

Den ene efter den anden Messi væk med spillet. Rooney er en god arbejdskraft Fodbold visning, Så coach, vi blev bedt om at spille på forskellige steder. Selvom spillerne ikke vidste, gav ငယ်တုန်းက မနိုင်ဝန် aldersarbejdere som patologi. Wayne har ikke nægtet at placere ham hvor som helst. Fordi hvis han spiller fodbold er virkelig en smule?

Så fodbold var for stor til den nuværende Major League voksede til en mulighed for ham. Her vil jeg spille nogle spil, såvel som sæsonen. Du får mange bolde. Selv om kanten af ​​hans start bliver attraktiv i udseende.

Rooney havde spillet før de forlod Amerika, da spillerne -

 1. David Beckham (LA)
 2. Henry (New York får REDD)
 3. Keane (LA)
 4. (Orlando City)
 5. David Villa (bliver New York City)
 6. Copiapó (bliver New York City)
 7. Drogba (Montreal Inn)
 8. Frank Lampard (bliver New York City)
 9. Ja hip (LA)
 10. ရှဝိန်းစတိုင်ဂါ (profil) Chicago
 11. အီဗရာ Hee မိုဗစ် (LA)
  Alt i alt godt fortalt, Amerika. Så Rooney har ingen Major League valg fejl.

Den nuværende minimumsalder (32), der er to yderligere år (3) kan spille godt. Men du vil spille ved. Wayne har meget မိုဗစ် skal efterligne.

Major League er en ekstra grund til, at du nogensinde spiller Rooney, der tager udlandet. Når du går til forskellige lande for at spille oplevelser, Fresh, er der en god mulighed for at lære nye kulturer. Ikke fordi de er penge i udlandet op til et spil skal glemme.

Som nævnt er der nogle gode, selvom det er Wayne, ved vi det, er det ikke? Major League får stærkere konkurrence end ligaen kan gøre noget, hvis du vil kile.

Ikke interesseret i penge, han kan ikke gøre tingene i rækkefølge. Han ønskede at gøre noget, og velsignelser Resten jeg ikke er ligeglad med almindelige penge er ikke et effektivt våben. I hele min karriere vil jeg komme, men det er på tide at træffe den rigtige beslutning om at prioritere. Mourinho, Moyes manager, samt andre tæt på grund af trang til at gå til Major League-runden Wayne Listen forventes at være på dette tidspunkt.

Major League klub DC United allerede allerede foreløbige aftaler med jernbane Wayne liga ved, at jeg virkelig tror ikke jeg går til loven kan være meget høj. Hvis overførslen fra Major League sæson, ville det have været i juli.

Vi vil også gerne se Wayne blev pensioneret i ligaen, men dette er hans bedste spiller i de sidste dage i livet har været et udvalg af ly. S kom beder fordi ... ..

Sort:  

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 6.50 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.30
Block time: 2018-05-12T12:56:09
Account Level: 1
Total XP: 214.50/200.00
Total Photos: 33
Total comments: 0
Total contest wins: 0
And have also received a 0.35 percent upvote.

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank

Coin Marketplace

STEEM 0.25
TRX 0.14
JST 0.034
BTC 51195.57
ETH 2951.07
USDT 1.00
SBD 4.23