DJSL

in #artzone3 years ago

S imageBacelor B.E ~~~~

Kjo vlerë është nënshkruar
Prindërit e mi
Theksi i pasurisë
Ajo pret

Kjo është një garanci
Jeta ime
Pesë vjet më parë
Trupi joaktiv
Njerëzit kritikohen

Kjo është një garanci
Ndoshta ai mësoi
Dream ëndërr përsëri
Prindërit u japin atyre

Tani është një garanci se kjo është një garanci
Line paga
Inxhinier është një ëndërr e vogël
Fjalët u zemëruan
Takohet në ajër

Do të ketë certifikatë të pronësisë
Në shkollë
Dërgo para
Unë zakonisht flas
Rotten တနေ့တော့
အတွေးလေး

Me këtë garanci
zeje
Këtë muaj
Ibiza po fliste një herë në vit
Më pëlqen

Të njëjtat dobësi
Njësia e njësisë së vetme
Këtu është dhimbja
Prindërit e mi dhe të vetmuar
Koha ime
asgjë
Kjo është garancia që dëshironi të përdorni

Asnjë nxënës nuk është krijuar
Unë zakonisht dëgjoj
Të punësojë vrasin နေရင်းထိုင်ရင်း
Tani kemi sukses në marrjen e pelenave tona me vlerë më shumë se një muaj.

para se të qajmë
Dua të pyes punëdhënësin tim
Pse mbahen ata, sa pak ata kanë, ata kanë përvojë

Kredia e ~ ~ Mg Storm ~

Sort:  
UpvoteBank
Your upvote bank
__2.jpgThis post have been upvoted by the @UpvoteBank service. Want to know more and receive "free" upvotes click here

World of Photography
>Visit the website<

You have earned 6.50 XP for sharing your photo!

Daily Stats
Daily photos: 1/2
Daily comments: 0/5
Multiplier: 1.30
Block time: 2018-05-29T08:44:15
Account Level: 1
Total XP: 273.00/200.00
Total Photos: 42
Total comments: 0
Total contest wins: 0
And have also received a 0.40 percent upvote.

Follow: @photocontests
Join the Discord channel: click!
Play and win SBD: @fairlotto
Daily Steem Statistics: @dailysteemreport
Learn how to program Steem-Python applications: @steempytutorials
Developed and sponsored by: @juliank