Lock-down 2020

in #alldutch2 years ago

Goooooood morning Breda !!

Zitten we in een echte lock-down vrienden! Snap het nog steeds niet als ik naar de onderliggende data kijk, maar dat zal dan wel aan mij liggen.

#coronapocolypse #flattenthecurve

Als ruim 40 jaar scifi/horror-movies mij iets hebben geleerd, is het dat er altijd wel iemand is die lekker eigenwijs zijn eigen ding blijft doen en dat dat vaak personages zijn waar het zeer onfortuinlijk mee afloopt. Dus dan maar inschikken met een "baat het niet, dan schaadt het niet" insteek.

Nou ja..schaadt het niet. Denk dat de economie hier wel een behoorlijke deuk door gaat oplopen, met name voor alle horeca-helden, zzp'ers en nul-uren contracters is dit erg zuur.

Waar ik dan weer niet helemaal over uit ben of het nou goed of slecht nieuws is, is het bericht dat isis zijn zelfmoord terroristen afraad om naar het 'corona-infested Europe' af te reizen.

Je moet het als suicide-bomber ook niet op gaan zoeken natuurlijk.

Anyway, zullen we de komende weken met een heerlijk positieve insteek ingaan? Bedenk dat wij in de geschiedenis van de gehele mensheid het best equipped zijn om thuis te werken en met Albert, thuisbezorgd en picnic hoef je de deur niet eens uit!

Vermijdt sociale contacten wordt ons gevraagd, maar niets dat je tegenhoudt lekker asociaal digitaal te socializen.

Vrienden, maak er het beste van, blijf lachen en lol maken, maar boven alles stay healthy en je bent weer totally awesome!!

Carpe die "Lock-down 2020" Diem

Posted using Partiko Android

Coin Marketplace

STEEM 0.22
TRX 0.07
JST 0.030
BTC 20153.05
ETH 1133.49
USDT 1.00
SBD 3.18