Het mega lekt!

in alldutch •  20 days ago

image

Goooooooooood morning Breda !!

Zeg herinner jij je 9/11 nog ? Je weet wel met die vliegtuigen in USA? Een van de gevolgen van zo'n aanslag is dat er veel data over wordt gegenereerd. Data dat natuurlijk gestolen kan worden.

image

'Zo gezegd, zo gedaan', moet een groep computer enthousiastelingen (die zichzelf 'the dark Overlord' noemen) hebben gedacht. Na wat gepuzzel hadden ze bijna 10Gb aan geclassificeerde data in handen.

Daarbij moet je denken aan e-mails, overeenkomsten, geheimhoudingsverklaringen, schikkingen, overheidscommunicatie, voicemails en verklaringen van getuigen. Super interessant natuurlijk, dus dacht ons Darky dat er vast wel geld betaald werd om de dataset niet vrij te geven.

image

Maar ja bitcoins vragen als extortion-money is zooooooo 2018, dus werd er niet betaald en dus zat er niets anders op dan alle documenten op het net te dumpen. Onze Overlord zou anders nooit meer virtueel serieus worden genomen.

En ja natuurlijk heb ik al door de dataset lopen neuzen, en moet zeggen....het is best saaie data! Wellicht zijn er wat documenten die in context geplaatst wel explosief zijn, maar ik kan dat niet inschatten.

image

Wil je zelf een kijkje nemen? Dat kan hier esteem://thedarkoverlord/@thedarkoverlord/9-11-papers-megaleak-layer-1-checkpoint-03-04-05-06-and-07-cyber-cash-for-cyber-cache

Pastebin en Twitter hebben inmiddels de posting (en Twitter het account) verwijderd.

Het zijn vreemde tijden waarin wij leven vrienden.....

Carpe 'we do not forget - expect us' Diem

image

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Overlord heeft gelijk lekker het dark web op. Er komt vast wel iemand die er wat smeuigs van maakt.

Posted using Partiko Android