Don't be irrational!

in #alldutch2 years ago

Goooooood morning Breda!!

Pi-dag vrienden, yup het cirkeltje is weer helemaal rond! Nu dacht ik dus voor de gelegenheid een appeltaart te gaan bakken. Gelukkig werd die optimistische insteek snel vervangen met de meer realische 'of je vraagt bij de ochtendkoffie een stuk appeltaart met slagroom'.

Er natuurlijk van uitgaande dat er horeca-gelegenheden open zijn, want jeetje mensen wat zijn we aan het doorslaan!

Met stijgende verbazing zie ik hoe de Morona bij steeds meer mensen in de hersenpan is geslagen.

Onze Mark zit in een spagaat: aan de ene kant de RIVM en andere deskundigen die zeggen 'het valt mee, maar was je handen en nies elkaar niet in de snufferd' en aan de andere kant oververhitte journalisten, hypochondriers en Moronisten die deskundigen niet vertrouwen en een eigen realiteit hebben gecreëerd.

Het is moeilijk om tegen zoveel dommigheid in te gaan en dus laveert Mark tussen het verstand van de deskundigen en de onderbuik van de Moronisten.

Ik weet even niet hoe ik dit anders kan uitleggen maar: Als je een populatie zou weergeven in een bell-curve dan zijn we dus nu landelijk beleid aan het voeren op basis van uitkomsten ver ver achter 3 sigma !

We zijn met z'n 17,18 M (2018) Nederlanders, totaal aantal testen postief in Nederland: 804
(13 maart 2020 14.00 uur). Dat is dus 0.004679%. De kans dat je er aan overlijdt is daar een fractie van.

En ja er kunnen inderdaad mensen aan de covid overlijden, hoe spijtig dat ook is, dat zijn personen die al ziek en zwak waren. Dus was het deze virus niet dan had een andere kwaal of aandoening het einde gebracht. Ja dat is erg, maar het is de zoals de realiteit werkt.

Anyway ik ga me vandaag bezighouden met cirkels, sinussen en andere rondingen, maak jij er ook een fantastische Pi-dag van en je bent weer totally awesome!!

Carpe die 'pi: don't be irrational' Diem

Posted using Partiko Android

Sort:  

Ja kijk als gezonde tieners in Frankrijk op de intensive care komen moet je na gaan denken. Persoonlijk denk ik dat wij Nederlanders er te positief naar hebben gekeken.

Het gaat erom dat net als Italië hier de boel op slot kan gaan. Mensen hebben het veel te goed gehad de laatste jaren. Vroeger had je een maand of wat voorraad en kocht je in bij reclames. Nu zijn we veel te verwend.

Het gaat er ook om wanneer het hele land ziek op bed ligt inclusief artsen etc. Gaan er ook niet alleen mensen dood aan corona maar ook aan andere ziekten of complicaties.

2% sterftecijfer heeft het corona virus op dit moment het zal je naaste maar zijn.

Corona is hier gekomen Door dat we er te licht over nadachten om toch maar naar Italië op vakantie te gaan. Terwijl cruise schepen nergens aan land mochten komen.

Coin Marketplace

STEEM 0.22
TRX 0.07
JST 0.029
BTC 19823.21
ETH 1121.99
USDT 1.00
SBD 2.99