Covidmoe

in #alldutch2 years ago

Gooooooooood morning Breda!!!

Ben jij ook al een beetje #covidmoe ? Echt alles en iedereen is ermee bezig, en dacht ik deze ochtend 'even wat anders'. Dus tja......granaatappel!

Granaatappel?!?! Ja!! Granaatappel! Ik heb er een!

Van de week zat ik, minding my own social distance, te YouTuben en zag daar een YouTuber met zo'n appel.

De youtuber in kwestie (the crazy russian hacker), heeft een kanaal waarbij hij producten probeert te demonstreren. Hierbij ligt de nadruk op 'probeert', het komt er eigenlijk op neer dat onze Russische vriend tijdens de opnames van de uitleg probeert uit te vogelen hoe iets werkt, wat vaak onbedoeld hilarische beeld materiaal oplevert !

Anyway hij had dus ook zo'n appel en een soort citroenpers waarmee de pitjes er makkelijk uit zouden moeten komen. Ik zal jullie verdere details besparen, maar uiteindelijk eindigde deze YouTuber met een zware hamer in zijn ene hand, pitjes in de andere en een zeer onfortuinlijke granaatappel-restjes op een zo mogelijk nog ontfortuinlijkere citroenpers op de tafel voor hem......

En toen dacht ik...ik wil ook zo'n appel!

Wat blijkt? Ze verkopen die dingen gewoon op de markt!! Dus afgelopen vrijdag er een opgepikt.

Nou dacht ik deze ervaring met een aantal van jullie in real life (op een afstand van ander halve meter) te delen, maar de reacties varieerden van 'waahahahaha nee ik hoef niet, maar neem het op en stuurt het alsjeblieft via Whatsapp naar mij' tot ' ik heb dit al eens geprobeerd en was niet van plan dat nog eens te gaan proberen'......

Al met al niet al te enthousiast dus, maar ja... nu heb ik hem al. En weg gooien is zonde, dus gaat vanmiddag de mes erin. Soms is mijn "onderzoek alles en behoudt het goede"-insteek best uitdagend.

Vrienden, maak er een gezond begin van week 2 van, stay healthy en je bent weer totally awesome!!

Carpe die "BOOM!!......Safety is number one priority" Diem

Posted using Partiko Android

Sort:  

nog nooit zo'n ding gekocht, gehad, gekilled of gegeten... is het eetbaar? 🤔
Bedankt voor de lachbui.
Fijne dag en geniet van de afstand.

Coin Marketplace

STEEM 0.21
TRX 0.07
JST 0.028
BTC 19299.14
ETH 1062.01
USDT 1.00
SBD 2.99