AIGO - E-handelsrevolutionen

in #aigo2 years ago

Det finns flera typer av betalkort som hanteras och körs i vissa nätverk, som Visa, MasterCard och American Express (AmEx). Detta inkluderar flera typer av kort, såsom kredit, debet, förbetalda och betalda. Betalningssignaler som PayPal eller Stripe, liksom elektroniska plånbokssystem som Apple Wallet och Google Wallet, utvecklas i betalningskortsmiljön.

Betalningskort upptar mer än 77% av världshandeln. Över 257 miljarder kort utfärdade för transaktioner i världen. AIGO är ett försök att utforma utvecklingen av infrastruktur som kan utvecklas till ett helt decentraliserat betalningssystem.

Kort sagt är AIGO en typ av betalning baserad på konstgjord intelligens, som är utformad för att överföra värde mellan två parter, och utan att behöva använda en P2P-mellanhand. I den här frågan kommer den så kallade "PUSH" att antydas.

Situationen idag är sådan att det inte är så lätt att köpa varor för cryptocurrency, den här branschen har ännu inte varit tillräckligt bildad, så vi ser många hinder. När denna fråga är fullständigt löst kommer det att bli betydande lättnad och personen kommer inte längre att hålla i hjärnan med alla dessa banknivåer. Allt kommer att förenklas kraftigt.

AIGO tillåter användare att konvertera värde från en form till en annan utan att behöva gå igenom traditionella banköverföringar och konverteringar. Vi genomförde en djupgående studie för att få en uppfattning om marknadspotentialen för AI-betalningssystemet och valde sedan våra partners innan vår officiella inträde på marknaden. Utöver detta inser vi vikten av den ekonomiska strukturen som alla plattformar bygger på, så vi är här med våra egna viktigaste kryptomynt, kända som AIGOpay-tokens.

Principen för AIGO-projektet

Glöm inte att kontodashboarden i sig kommer att användas för att se kontoinformation och ansluta plånboken till plånboken. Plånboken i sig kommer att vara innehavaren av användarens privata nyckel. Det kommer också att underlätta samspelet mellan betalningar mellan konton och till och med mellan konton. Sådan interaktion kommer att bestå av olika förfrågningar, och kommer också att godkänna transaktioner, som visar transaktionshistoriken och naturligtvis kommer att visa kontosaldot.

Glöm inte att plattformen avser att använda ett ATM-kort. Detta kort hjälper till att lösa frågan om uttag av fiatvaluta, och tack vare kortet kommer det att vara möjligt att betala räkningar och utan den minsta provisionen.

AIGO Smart Contract

AIGO SmartContract är ett smart kontrakt som säkerställer och behåller ägandet av AIGO-tokens mellan olika plånböcker. Detta är en modifierad version av det undertecknade ERC-20-kontraktet, som ger flexibilitet i betalnings- och överföringsprotokoll. Det är viktigt att notera att kontrakttokenerna kommer att behandlas av:
  • Skaparen av avtalet.
  • Gemenskapen av tokens.
  • Avtalsentreprenören.

Tokensale:

AIGO = 0,004$

Soft Cap: 3 200 000$

Hard Cap: 42 000 000$

IEO: 23.07 - 31.08

AIGO-tokens är en betalningsmekanism för handlare som använder AIGO-kedjan. det kommer att byggas med standard ERC-20-gränssnittet, men kommer att utöka pengaröverföringsprocessen så att den här metoden kan användas.

Projektgrupp

Teguh Saputra - VD, medgrundare;

Alfan Asyari - marknadschef, medstifter;

Bayu Reza - teknisk chef, medgrundare;

Danang Junior - chef för PR;

Josua Diver - Forskningschef;

Tony Hartanto - chef för programvaruutveckling;

Ungga Rizki - chef för investerarrelationer;

Zaaref Knight - Community Manager.

Projektutvecklingsplan

  • November 2018 - Uppstart av projektutveckling, marknadsundersökning av företaget.
  • december 2018 - Genomförande av projektet i enlighet med basen i vårt företag.
  • Januari 2019 - AIGO Tokens v1. 0 (ERC-20), blockchain-forskning.
  • Juni 2019 - AIGO-försäljning och IEO-försäljning, community-kampanj.
  • Augusti 2019 - Testa nästa generations blockchain, Testa A- Wallet v1.0 (Android, iOS, Chrome).
  • November 2019 - SDK III - tillhandahåller integration med AI-Payment och tredjeparts förlängningstjänster, testar A-Store v1.0 (webbplats).

Du kan berätta mycket mer om projektet. För att bli bekant i detalj med alla nyanser i företaget, hemsidan, teamet, Whitepaper, färdplanen, kommer jag att lämna de nödvändiga länkarna nedan i beskrivningen. Sammanfattningsvis vill jag säga att detta är ett modernt, innovativt projekt som kan göra ett genombrott i cryptocurrency-sfären och ge vinst till sin investerare inom en snar framtid.

Ytterligare information:

Website: https://aigopay.tech

Whitepaper: https://drive.google.com/file/d/17K2inOew076KJ_iTKL3n4g0tDz8JXUf0/view

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5155901

Telegram: https://t.me/AIGO_Global

Twitter: https://twitter.com/aigopay

Facebook: https://www.facebook.com/aigopayment

Author: VasNaVas (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2073167)

ETH wallet: 0x3A9111Ea730e9F96E442344Df50B53156c4Fd413

Sort:  

By the way, the project is really something different from the others that I see in the industry, it's worth seeing.

We see how seriously the team has approached the solution of its main question and it certainly pleases! Forward to reaching new heights! And we do our best to support and follow the development.

It`s very interesting project with smart concept and great solutions.