AIGO - E-handelsrevolutionen

in #aigo3 years ago

I løbet af de sidste par år er online-forretningen eller e-handelssektoren udvidet markant, og det forventes, at udstillingen vil fortsætte i de kommende år. I denne situation er flere betalingsmuligheder og værktøjer blevet lanceret og bruges af mange online e-handelsplatforme. Det skal nævnes her, at traditionelle debet- eller kreditkortbetalinger er fyldt med en række risici, yderligere transaktioner og konverteringsgebyrer. Derudover kræves en relativt stor forsinkelse for at behandle beløbet og overføre det til konti for detailhandlere og sælgere, og køb og forsendelser er lidt for sent. Imidlertid står cryptocurrencies stadig over for mange udfordringer med at blive den vigtigste mulighed for online-betalinger for online-virksomheder.

Selvom der er en stærk opfattelse på verdensmarkedet om, at cryptocurrencies kan udrydde muligheden for svig og kan være utilstrækkelige betalingsproblemer. AIGO er en ny betalingsplatform, der har nogle vigtige og innovative funktioner, værktøjer og tjenester.

Vi ved alle det faktum, at enhver køber og klient ikke kan købe noget online, før han konverterer sine kryptomønter og aktiver til en vis papirvaluta. Udviklerne og AIGO-teamet er forpligtet til at eliminere peer-to-peer-betalingssystemet, og vores mål er at forhindre kunder i at passere yderligere betalings- og bagningsniveauer. AIGO er udstyret med kunstig intelligens teknologi (AI), takket være hvilken den automatiske konvertering af valutaer finder sted, og cryptocurrency-brugere kan nyde at handle online uden nogen hindringer og betalingsproblemer.

AI-Payment er beregnet til direkte overførsel af værdi mellem to parter uden behov for at gå gennem en formidler (P2P). Den grundlæggende type af denne transaktion er "Push", selvom dette beløb kan være nok som en POC for cryptocurrency, men dette er helt nok til at tvinge dem til at bruge betalinger ved hjælp af digitale valutaer til moderne handel.

Arbejdsprincip

For at et cryptocurrency skal få succes over tid, skal det være et centralt aspekt af det økosystem, det repræsenterer. AI-Payment økosystemet vil være fuldt bygget på funktionaliteten af ​​AIGOPay-tokens. Vores mål er at skabe de jure og de facto standard. AI-betaling for moderne betalinger ved at vedtage stærk økonomisk støtte til tokens.

Vi har omhyggeligt udvalgte partnere til lancering med evnen til at realisere potentialet ved AI-Payment inden for området personlige markedsfærdigheder. Dette marked vil give folk mulighed for at udvide mulighederne, betale for tjenester og forstyrre den nuværende indtægtsdelingsmodel.

Som en del af supportsystemet, der skal udvikles for at lette vedtagelsen af ​​AIGO-tokens, vil vi flette applikationer som en del af vores tegnebøger, når kun virksomheder besluttede at bruge AI-Payment.

Vores platform

tegnebog

Kontopanelet bruges til at se kontooplysninger og til at forbinde en tegnebog til en tegnebog. En tegnebog er en brugers private nøgle. A-Wallet vil lette samspillet mellem betaling af regninger og mellem regninger. Denne interaktion består af PullRequests, godkender transaktioner, viser transaktionshistorikken og viser kontosaldoen.

Kort

Den platform, vi implementerer, er, hvor betalingssystemet bruger et ATM-kort (A-Card). Vi distribuerer et A-kort, der hjælper med at overvinde beslutningen om at trække fiat-valuta (Crypto Card Bank), såvel som betale regninger uden den mindste provision.

Shop

Handelsplatformen, der understøtter AI-System, er designet til at give brugere kunne købe varer uden bekræftelse i centrum, hvilket sker øjeblikkeligt uden en betydelig tidsforsinkelse. Dette er en af ​​AIGO-platforme, der har noget unikt fra anden e-handel.

Blockchain

Oprindeligt introduceres AIGO på Ethereum-netværket, men har til hensigt at bruge andre netværk til udvikling i fremtiden. AIGOs løsning består af flere smarte og unikke kontraktskomponenter, der kombineres for at skabe en fleksibel AI-betalingskæde.

Tokensale:

AIGO = 0,004$

Soft Cap: 3 200 000$

Hard Cap: 42 000 000$

IEO: 23.07 - 31.08

Aigo-symbolet (symbolet på AIGO) blev udtænkt som en betalings "formidler". Gennem AIGO-tokenet vil der være den eneste måde at overføre værdi mellem parterne gennem protokollen og kan konverteres til enhver anden cryptocurrency eller fiat. Oprindeligt vil tokenet blive udviklet som et ERC20-token på Ethereum blockchain. Dette vil gøre det lettere at bruge token som betalingsværktøj på platformen. For at sikre projektets langsigtede skalerbarhed og imødekomme de potentielle behov i samfundet, vil teamet beslutte at overføre AIGO-tokens til nye generationer eller skifte til andre, mere produktive blockchains. AIGO token indehavere vil være i stand til at udveksle eller erstatte dem med en ny version, alle de nødvendige instruktioner og værktøjer vil blive leveret på projektets depot inde i GitHub. Det samlede antal AIGO-symboler vil være 2 milliarder. Usolgte tokens vil blive brugt til at finansiere udvikling.

Produktudviklere

Projektudviklingsplan

Du kan studere dette projekt ved hjælp af den tekniske dokumentation, der er foreslået i de nedenfor anførte ressourcer. Hvilke links har jeg specielt forberedt til dig.

Yderligere oplysninger:

Website: https://aigopay.tech

Whitepaper: https://drive.google.com/file/d/17K2inOew076KJ_iTKL3n4g0tDz8JXUf0/view

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5155901

Telegram: https://t.me/AIGO_Global

Twitter: https://twitter.com/aigopay

Facebook: https://www.facebook.com/aigopayment

Author: BeautifulLady (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2120959)

ETH wallet: 0xb139F976B4ab97DFEC96653dba3FC45fAd014949

Sort:  

Don't miss the ICO Sales... If you want good returns on your investment this project will help you achieve that goal.

New opportunities are always of interest. Do not miss the chance to join a promising project.

Good project with prospects and I wish the creators the best of luck in the development of the project!

Coin Marketplace

STEEM 0.18
TRX 0.05
JST 0.022
BTC 16999.10
ETH 1258.79
USDT 1.00
SBD 2.17