Nikon D6 / profesionali digitalni fotoaparat SLR

in af-snikkor120300mmf28 •  15 days ago 


Nikon D6 - Nikon je napovedal prihod profesionalnega digitalnega fotoaparata SLR Nikon D6 in telefoto zoom objektiva AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, združljivega z Nikonovimi digitalnimi fotoaparati formata FX.

Razvoj fotoaparata D6, Nikonovega najnaprednejšega digitalnega SRL-ja doslej, sovpada z 20-letnico fotoaparatov serije D z enoštevilčno oznako. Od predstavitve fotoaparata D1 v juniju leta 1999 so se profesionalni fotoaparati družbe Nikon razvijali skupaj z najnaprednejšimi tehnologijami in znanjem na področju fotografije. Kot pri generacijah njegovih predhodnikov, tudi razvoj fotoaparata D6 poteka kot odziv na stroge zahteve profesionalnih fotografov, in zagotavljanje vrhunskih zmogljivosti in zanesljivosti tudi v najtežjih razmerah.

Nikon javnosti razkriva tudi razvoj povsem novega objektiva AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR, in sicer prav v času, ko družba obeležuje 60-letnico Nikonovega bajoneta F. Novi telefoto zoom objektiv bo profesionalnim fotografom na področjih, kot je športna fotografija, omogočil še boljšo podporo.

Razvoj novih izdelkov kaže na Nikonovo zavezanost k nenehnim izboljšavam na področju fotografskega upodabljanja, medtem ko z digitalnimi zrcalno-refleksnimi in brezzrcalnimi fotoaparati ter objektivi NIKKOR ostaja vodilna sila na čelu novih smeri v kulturi slikovnega izražanjaPosted from my blog with SteemPress : https://www.had.si/blog/2019/09/04/nikon-d6-profesionali-digitalni-fotoaparat-slr/

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!