Isih nggolek identitas

in aceh •  9 months ago 

Wong enom biasane ngliwati periode panelusuran. Gurunya nyuwun supaya ora maca buku sing luwih dhisik, amarga gurune kuwatir babagan bocah enom kaya dheweke bakal duwe macem-macem pikiran, yen maca akeh buku, luwih-luwih yen buku iku kontra. Lan kanggo para siswa uga dianjurake ora mung kanggo nglakoni apa sing dipelajari, nanging uga kanggo ngelingake wong liya, kalebu wong tuwané supaya prilaku kasebut ora sesuai karo apa sing wis dipelajari saka buku kasebut. Amarga dheweke isih enom, dheweke ora mikir apa maneh, apa sing diucapake gurune. Mulane dheweke langsung mbantah marang wong tuwane, para sadulure, amarga kayata, amarga dheweke ngetutake hubungan, amarga iku minangka bagian saka sandhangan saka non-Muslim, nalika miturut piwulangé, Muslim kudu katon beda saka non-Muslim. Ing masa kanak-kanak, sing kaya mengkono, nganggo sandhangan kaya sing dipakai wong kulon, kayata cocog, klambi, etc, isih ana pitakonan. Mangkono, amarga ora ana akeh interpretasi saka isi buku hadits, umpamane kanggo nggarap. Saiki kontroversi kuwi mbebayani ing donya Islam.

14670544501_5e7f3b3b6d_b.jpg
Sumber: http://flickrhivemind.net/tags/gambar,tempo/interesting

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Kehidupan aden ayem yang menawan

Keren.

Posted using Partiko Android