Result Swab Test PCR = Negative

in WhereIN5 years ago

Pada awal minggu ini, aku diminta untuk membuat swab test kerana aku merupakan close contact kepada kes positive covid19.

Aku telah membuat PCR swab test di sebuah klinik berdekatan dengan rumah aku. Temujanji untuk membuat swab test perlu dibuat sehari sebelum. Kerana sekarang agak ramai yang pergi membuat swab test kerana syarat wajib sebelum dibenarkan bekerja.

Selepas 3 hari, aku mendapat keputusan swab test. Alhamdulillah, keputusan adalah negative 😁

Hilang terus segala rasa risau dalam hati. Sebab di rumah ada @irmeyhamidi, kakak dan adik. Taknak mereka terkena covid19 berpunca dari aku.

Sekarang adik dan mak aku sedang berada di hospital kerana covid19. Alhamdulillah keadaan mereka sudah beransur pulih. Adik aku yang koma pun sudah sedar. Cuma masih bergantung pada mesin oxygen.

[WhereIn Android] (http://www.wherein.io)

Sort:  

@tipu curate 5

will pray for the family. and congratulations of having green results.

[WhereIn Android] (http://www.wherein.io)

Harap2 ahli keluarga bro cepat2 sembuh, praying for you!

This post has been rewarded by the Steem Community Curation Project #wherein

昨天明明把手机放在桌上,今天又找不到了 ( ˘︹˘ )
咦?你是谁?我又是谁?
加入我们微信群没?还没的话赶快加我们瓜子老板。很帅的 iguozi <(^,^)>

Ha recibido un voto a favor de la comunidad WHEREIN, impulsada por STEEMIT INC. Gracias por usar WHEREIN

Terimakasih Sudah Menggunakan WhereIn, Postingan Anda Terpilih Untuk Mendapatkan Upvote Dari WhereIn Dan Di Dukung Oleh Steemit.inc !

Coin Marketplace

STEEM 0.04
TRX 0.33
JST 0.103
BTC 64157.23
ETH 1797.50
USDT 1.00
SBD 0.39