Iki minangka kegiatan Suspicious saka Guru Tari Jaranan sing ngurus 10 anak

in tempe •  last year  (edited)

Kasus penyalahgunaan seni penyanyi saka jaranan ing 10 bocah cilik ing Trenggalek kaget.

Kepala Desa Dusun Karangtengah, Desa Sukorame, Kecamatan Gandusari, Rokhim, ngandika sadurunge kasus kasebut ditindakake, para warga kerep ndeleng aktivitas puluhan bocah SD lan SMP ing omah HM Panca (41).

"Nomer iki cukup akeh, supaya saben dina dheweke terus-terusan ngetokake, siji kelompok dadi salah sijining grup liyane sing teka ing wayah sore," ujare Rokhim marang detikcom, Selasa (17/4/2018).

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!