Selecție Articole pentru Vot @anomadsoul - 29.05.2018 - 03.06.2018

in #steemromania3 years ago

Add heading(1).png

image.png

Cred că am întârziat un pic cu articolul ăsta. Vreo 12 ore poate, ceva de genul...
Dar știți cum e, nu suntem la program pe aici iar cel mai important este procesul de curare care aduce voturile. Did it deliver?! Se pare că da, infailibil ca de fiecare dată, @anomadsoul susține încă o săptămână comunitatea românească. Chapeau bas! So if you’re reading this, I guess Romania would be more than happy to see you „nomading” around, if you ever decide to try it 

Acum, scuzându-mi „romgleză” care m-a murdărit la gură în paragraful de mai devreme, să trecem la prezentarea creatorilor de săptămâna trecută:

image.png

Bookfest in Bucharest - @cristinaaa

@cristina.png

Mai puneți băi mâna și pe-o carte, nu numai pe-articole de pe Steemit. La modul serios. Personal am mari remușcări datorită faptului că am impresia că citesc mai mult pe Steemit decât din cărți așa că @crstinaaa m-a lovit fix unde mă durea. Cred că voi asculta sfatul Cristinei iar anul viitor voi merge la Bookfest exact pentru acele momente speciale pe care le poți avea cu autorul.


About today | An all over the place and unrelated series of images I took today - @raoul.poenar

@rauol.png

Știm Raoul. Cred că majoritatea de pe aici ne-am lovit de „teroarea paginii albe”. Până și cel mai facebook type of bloger (iar mă mânjesc la gură de romgleză, ptiu) trece prin asta. Totuși, articolul tău este fain atât din perspectiva fotografiilor cât și din perspectiva textului. Transmiți bine „blocajul scriitorului” în cuvinte. Ne-au bucurat și mai mult următoarele două postări pe care le-ai publicat până la ora actuală pentru că e clar că a fost doar un blocaj.


World wild flora contest is officially open ! - @rmb

@wwf.png

@rbm merge mai departe cu proiectul său prin care vrea să educe Steemitul cu privire la plantele sălbatice pe care le regăsim în jurul nostru. Astfel, @worldwildflora dă drumul primului său concurs prin care pune la bătaie săptămânal 3 SBD + 50% din încasările @worldwildflora pe săptămâna respectivă. Mai multe detalii despre concurs găsiți pe @worlwildflora Aș zice că nu este deloc rău premiul. @rbm însă are nevoie și de ajutorul comunității pentru a reuși să popularizeze contul, precum și concursul așa că orice delegare pe care o puteți face, nu ezitați să o trimiteți către un cont care în primul rând dorește să educe și să atragă atenția cu privire la o parte din frumusețea florei de pe lângă noi.


The gaze- @gadjodillo

@gadjodilo.png

@gadjodillo vrea să vorbească despre artă, în toate formele ei și mai ales prin prisma tuturor întânirilor sale cu arta. Vedem la @gadjodillo un blog destul de constant (sperăm să rămână așa) în care ne poartă cu ea prin toate evenimentele artistice la care participă. În special în București. Cred că vom vedea evoluția unui blog curator de artă palpabilă, nu pe blockchain. Ceea ce nu poate fi decât un lucru bun.


Vitamin B and pills for other diseases! - @luciancovaci

@luciancivaci.png

Vitamina B este importantă. Iar Lucian ne dă un motiv important pentru care trebuie să avem grijă la nivelul de Vitamină B din corp: s-ar putea să avem toane, în primă fază. Mă gândesc serios că fiind un tip temperamental, care cu greu nu-mi ies din minți, nivelul de vitamină B în corpul meu trebuie să fie la niveluri alarmant de mici iar nivelul homocyt...ptiu...nu. Din nou...nivelul homocyseni...hmmm...nu...again...NIVELUL HO MO CIS TE I NEI sigur e sky high. Mulțumim @luciancovaci pentru informațiile furnizate. I’ll cancel my shrink appointment 


DJing The Life - The Warm Up - @bitson

bitson.png

Man, ce-mi place să-ți ascult mixurile @bitson, mai ales așa dimineața (nu știu dacă le pui noaptea dar parcă mie numai dimineața-mi ies în cale). Dar de data asta nu este despre sunet, la modul propriu. Ci este despre „despre sunet” și ce te face DJ, ce te face profesionist în această direcție și mai ales despre pasiune. @bitson este de apreciat pentru că a început să scrie articole. Se pare că nu a scris către o audiență în viața lui (deși are multă experiență cu audiențele, sunt convins) dar a început cu noi, Steemit, iar articolul, primul dintr-o serie pe care ne-o promite, a fost recompensat pe măsură. Bravo omule!


Silence....just morbid silence - @sunnyali

@sunnyali.png

Uneori viața nu e dreaptă și deși până aici, în acest articol, am avut tendința de a avea un ton prietenos, bagabonțesc și zeflemist pe alocuri, nu este cazul pentru articolul lui @sunnyali. Poate un pic dezorganizat, ca multe dintre lucrurile prin care trece, articolul, cel puțin pe mine, m-a băgat într-o oarecare stare de depresie. Și nu plecasem la drum cu această idee când am început să-l citesc. Dar articolul, deși personal și cu nuanțe de persoana întâi CĂTRE persoana I, are un parfum care-mi spune că treburile astea, pe care @sunnyali le descrie acolo, nu sunt de neglijat de către noi, comunitatea. Deja cu ajutorul ei sper să reușim să punem bazele unui sistem de recompensare prin care fiecare dintre noi să ne putem implica mai mult în viața celor pe care ajungem să-i cunoaștem (prin Steemit dar nu numai) și care au nevoie de un imbold pentru a merge mai departe, fără a fi nevoie să dăm ceva. Steemit poate face asta. Este nevoie doar de câțiva oameni care au destul și vor să dea puțin, încât să poată porni un bulgăre la vale. Câteodată și un ghiont te face să mergi înainte, dar trebuie să aibă cine să ți-l dea.


Today about the muscular system and body adaptations to effort - part 3 - @viorel

@viorel.png

Al treilea articol dintr-o serie care ne prezintă sistemul muscular omenesc și modurile în care se adaptează la efort. @viorel merge în detaliile acestui layer din mașinăria care se numește „om” și ne învață cum funcționează și cum răspunde atunci când îl solicităm. Un articol foarte informativ care vine să întregească primele două părți ale seriei.


Taking the ferry from Vancouver to Victoria - @missdeli

missdeli.png

@missdeli este încă în vacanță. Mă roade invidia maxim. Ori suntem noi voyeuriști și ne uităm pe blogul fetei prea des. Nu știu ce să zic. Tot prin Canada, dar de data aceasta pe un ferry, @missdeli ne arată cum se vede Pacificul de Nord din Vancouver, călătorind spre Vancouver Island. Un post plin de fotografii care ne ilustrează superb locurile de care se bucură. Vacanță plăcută în continuare dacă încă mai ești acolo 


Craftsmen's Fair/ Târgul meșterilor populari Cluj-Napoca 2018 [EN/RO] - @calatorulmiop

@calatorulmiop.png

Tradițiile au tendința să fie date uitării, mai ales într-o țară care de vreo 28 de ani tot se chinuie să-și regăsească identitatea. Dar, așa cum bine pomenște în două limbi @calatorulmiop, ele au o importanță majoră în menținerea „sănătății culturale” a unui popor. Faptul că elemente vestimentare din porturile tradiționale românești au fost copiate (fără a se credita autorul: poporul român) de mari case de modă cu „ștaif”, ne face atât mandri cât și nervoși. Această „nervozitate” ar trebui canalizată mai mult către aprecierea elementelor culturale care vin din puritatea tradiționalului iar inițiative de „pus pe blockchain cămeșa românească”, precum cea a Călătorului Miop, ar trebui să fie mai multe. Conștientizarea noastră ca oameni cu rădăcini comune este poate singurul element de legătură care poate coagula societatea românească...atrofiată cam de multicel...

image.png

Vă mulțumim pentru atenția acordată articolelor de pe tagul #steemromania, nu numai celor de mai sus ci tuturor celor care contribuiți. Un mare mulțumesc, discret și la final, vine pentru @guyfawkes4-20, omul care a făcut prezenta curare posibilă.

Până la următoarea rundă, vă urăm „să vă iasă contentu-n cale!”

image.png

Alătură-te serverului Discord

Sort:  

Multumesc pentru nominalizare! Ce ma bucur ca va place ceea ce fac!