De ce ne-ar ajuta dacă Netcoins ar lista STEEM?

in #steemromania3 years ago

netcoins.png
Edited screenshot from my Twitter feed

M-am decis să scriu în română azi. Au fost destule apeluri pentru a ajuta la listarea STEEM pe Netcoins în engleză (dar traduse şi în alte limbi). Eu nu voi face efectiv o traducere a unor articole care s-au scris deja. Dar voi aminti unele dintre ele.

Să încep cu începutul. De ce ne-ar ajuta dacă Netcoins ar lista STEEM?

Păi răspunsul are două componente: o dată, orice listare suplimentară a STEEM pe orice exchange sau business legat de cryptocurrency, face bine STEEM, şi ca atare şi nouă, ca "acţionari" ai STEEM, deţinători de STEEM şi de STEEM POWER.

Apoi, componenta strict românească. Netcoins are, conform acestui comunicat de presă, 5500 de magazine în România unde este prezent, via Flexepin.

Există şi alte argumente, de natura beneficiilor personale imediate, dar le voi aminti spre finalul articolului.

Dacă nu cunoaşteţi deja detaliile legate de modul cum puteţi ajuta la listarea STEEM pe Netcoins, iată-le:

Există un concurs la adresa următoare:

http://contest.gonetcoins.com/

unde se poate vota STEEM pentru a fi listat pe Netcoins. Câştigătorul concursului (cel cu cele mai multe voturi la data de 20 Octombrie), va primi o listare gratuită, locul doi va primi un discount de 25% la listare.

Dar sunt convins că putem lua locul 1!

Momentan ocupăm locul 3, la mică distanţă de locul 2, dar am recuperat mult, de când au început să se implice cei cu influenţă mare pe Steem.

Se poate vota la fiecare 24 de ore. De fapt, este chiar de dorit ca cei care vor să se implice să voteze la fiecare 24 de ore! O să vă spun mai multe ceva mai jos.

Aşadar, cum se procedează?

Navigaţi la adresa menţionată, adică:

http://contest.gonetcoins.com/

De acolo, derulaţi în jos (faceţi scroll), până găsiţi STEEM, ca în imaginea:

steemnetcoins.png

Apăsaţi butonul "VOTE" din dreptul STEEM. Eu deja am votat şi mă pregătesc să votez din nou, de aceea la mine apare "Voted!" şi un cronometru până când pot vota din nou.

Vi se va cere o adresă de email, unde veţi primi un email de confirmare (doar prima dată când votaţi). Dacă vă faceţi probleme şi nu vă place să vă lăsaţi adresa de email peste tot, nu este deloc nevoie să introduceţi emailul principal sau personal. Poate fi unul vechi pe care nu îl mai folosiţi în mod curent, dar la care să aveţi încă acces pentru a confirma adresa de email.

Apoi, ajută foarte mult popularizarea acestei acţiuni, în special înafara Steem pentru că nu e nevoie ca cineva să fie deţinător sau utilizator Steem ca să voteze. Şi nu uitaţi, se votează la fiecare 24 de ore şi mai sunt 4 zile!

În final, aş vrea să amintesc şi posibilitatea unor beneficii personale imediate, pentru cine e interesat. @oracle-d (mai ales) şi @acidyo au nişte iniţiative prin care votează toate comentariile cu dovada votului. @oracle-d votează în plus blog post-uri pe această temă, mai ales vlog-uri. Dar cel mai bine e să citiţi regulile în întregime, pentru că sunt câteva şi se mai schimbă.

Hai să ducem STEEM pe Netcoins!

Sort:  

Hi @gadrian!

Your post was upvoted by @steem-ua, new Steem dApp, using UserAuthority for algorithmic post curation!
Your UA account score is currently 2.454 which ranks you at #16698 across all Steem accounts.
Your rank has dropped 1 places in the last three days (old rank 16697).

In our last Algorithmic Curation Round, consisting of 516 contributions, your post is ranked at #464.

Evaluation of your UA score:
  • Only a few people are following you, try to convince more people with good work.
  • The readers like your work!
  • Try to work on user engagement: the more people that interact with you via the comments, the higher your UA score!

Feel free to join our @steem-ua Discord server