1 Bitcoin poate salva mai mult decat trei vieti

Un Bitcoin face mult bine. Mai mult decât am putea cuantifica vreodată.


Am decis să strângem un Bitcoin în Fondul Donatorilor - acel demers comun al Asociației Trei Vieți și Rocanotherworld care aduce un strop de firesc și de ușurință în lupta celor din #LiniaÎntâi. Această pandemie ne-a reconfigurat tuturor traiul, iar acum, mai mult ca oricând, cadrele medicale au nevoie de materialele de protecție care să le asigure șanse juste în această luptă asimetrică.

campania.png

Noi, curioșii: medicii din Trei Vieți, artiștii din Asociația Industrii Creative, alături de Gabi The Blockchain Buddy, our best blockchain buddy, am lansat provocarea de a strânge un Bitcoin. Sau echivalentul unui Bitcoin. Am ales cu ajutorul vostru (mulțumiri tuturor celor care au completat chestionarul!) să acceptăm donații în 9 criptomonezi: Bitcoin, Ethereum, Dash, Monero, Litecoin, Bitcoin Cash, Tether (USDT), Bitcoin SV și Zcash.
E prima crypto-campanie creată în România în contextul pandemiei și ne dorim să ne atingem (și depășim) țelul: acela de a strânge un Bitcoin și de a achiziționa cu el materialele de protecție atât de necesare cadrelor medicale.
Ni s-au alăturat cu generozitate și cei de la LDV Bank Crypto Exchange, iar cu ajutorul lor vom putea face exchange-ul criptomonedelor donate de către oamenii inimoși care vor să ne susțină campania.

LDV.PNG

Pentru a răspunde prompt nevoilor cadrelor medicale la momentul atingerii țelului campaniei, deoarece aceste necesități se schimbă zilnic în funcție de cursul pandemiei, a răspunsului fiecărei unități spitalicești, precum și a pacienților pe care îi deservesc, decizia materialelor care vor fi achiziționate va fi luată atunci când campania își va atinge scopul. „Adaptabilitatea și rata de răspuns rapid la aceste nevoi sunt esențiale în contextul pandemiei”, menționează medicul rezident Dan Popescu, președinte al Asociației Trei Vieți.

Pentru a asigura o transparență completă a campaniei, adresele și link-urile de verificare ale tranzacțiilor pot fi consultate în descrierea imaginilor. Pentru că tehnologia Blockchain e în esență despre transparență, trasabilitate și securitate, voi folosi un smartcontract pe blockchain ce va cuprinde detaliile achiziției (facturi, chitanțe etc.) ale echipamentelor achiziționate.
Aceste informații vor fi publice, oricine va putea verifica cum și pe ce anume s-au folosit banii strânși în cadrul campaniei. „În egală măsură, va fi un exercițiu bun pentru administrație, un use-case pentru implementarea tehnologiei blockchain pe partea de supply chain.

Contravaloarea unui Bitcoin este în prezent aproximativ 6.200 euro, iar această din această sumă se pot achiziționa: 450 de litri dezinfectant de mâini / 300 de combinezoane / 10.000 de măști chirurgicale / 35.000 de perechi de mănuși chirurgicale sau 3.000 de viziere.

ce poti face cu 1 btc.png

Mai multe despre Fondul Donatorilor: www.treivieti.ro/daruieste - Până în acest moment am reușit să strângem 36.500 eur de la 300 de donatori individuali și 8 companii, din care am achiționat: măști de protecție, combinezoane, viziere, dezinfectant, mănuși ș.a. Mai multe detalii despre distribuirea acestora găsiți în albumul nostru intitulat #FondulDonatorilor.
Pentru fiecare criptomonedă în parte am pus și adresele (publice) în care puteți dona, precum și link de verificare al tranzcțiilor în real time. În avans pentru ceea ce urmează să faceți, noi vă mulțumim! 🚀

Bitcoin: bc1qenes9fkd6jrn55w4kr5c7emeerz7yw3v9q2x3wwlwed9a8wrzvaq092rgw

Bitcoin.png

Ethereum: 0x3dd080AAa6d145A7642A09bF1cBe9C4309B2133c

Ethereum.png

Dash: XpfEh5JDEq5rLQJnz6PyXeuUEPKkfhNNbS

Dash.png

Litecoin: LZ8t5LdiJimJe4u79vEoXw1KXhtQBCXRUr

Litecoin.png

Bitcoin Cash: qzamsxr0s3y5ttnh78l02xcxy30xne8qyqsz449m38

Bitcoin Cash.png

Bitcoin SV: 1LkCegfc2cmoNUezJArEzUhGPNcgKH462J

BitcoinSv.png

ZCash: t1bU5rZbC1DbNj8krJEAeAwNJzK4tfQxu48

Zcash.png

Tether: 0x3dd080AAa6d145A7642A09bF1cBe9C4309B2133c

Tether.png

Monero: 44dVATKKwdc2jL1WJYb3WWiQJxrmqsXk11Lrz1UGRygbgw4nGCWZi5SK46iUCCawSBTxEugFgVNnB2VaVEzocuB42opBv3s

Monero.png

Ieri dimineață, am povestit la RadioHit Iasi despre proiect Un Bitcoin în Fondul Donatorilor ♥️

Interviul e disponibil mai jos, iar eu le mulțumesc pentru cripto-curiozitate și susținere!

#FondulDonatorilor este în plină desfășurare în continuare -așteptăm comenzile plasate pe parcursul ultimelor zile și donațiile aici: www.treivieti.ro/daruieste

Alături de Rocanotherworld, Asociația Industrii Creative și LDV Bank Crypto Exchange, vă mulțumim că știți cum să #BeForOthers, #DonatoriCuInimaMare!

Și hai să facem #1BTCînFondulDonatorilor ♥️
https://www.radiohit.ro/interviuri/prima-campanie-de-criptomonede-in-contextul-coronavirus-un-bitcoin-in-fondul-donatorilor/?fbclid=IwAR2sUsE3wgrWB8RSVHN35PKX-Ugz2jkcy3U-HyMmm5rC_kby6ZTxhvCOXSs

Goanadupabitcoin.ro și Ike, mulțumim că ne-ați spus povestea!

Mai multe detalii 👇
https://goanadupabitcoin.ro/bitcoin-romania/un-bitcoin-in-fondul-donatorilor/?fbclid=IwAR1EQ_2hiRRQsFdnv6NP7kghMeUV_f-X5eHJb-4hkIIRkjKctsrjM3DdU0A

C.C @gabrielatravels & @bluemoon ne puteti ajuta va rog cu un share?

Vă mulțumim,
#DonatoriCuInimaMare!

all of them.png