3 Saksi Dipriksa Related Action Mujiono Pay Ute Wear Money Toys

in saksi •  last year  (edited)

Polisi distrik Tulungagung nyelidiki aksi Mujiono kanggo mbayar utang menyang bank nganggo dolanan dolanan Rp 4,5 miliar. Telung saksi diteliti. Sing padha?

"Kita isih koordinasikake karo para saksi ahli lan kita isih nliti para saksi," ujare Wakil Presiden Tulungagung, Kompol Andik Setyawan, Rabu (21/3/2018).

Ana telung saksi sing diteliti dening Unit Khusus kanggo Satreskrim Porlres Tulungagung. Kabeh telu yaiku Mujiono minangka wong sing nggawa dol tinuku lan loro wong saka bank. Saksi Dipriksa Related Action Mujiono Pay Ute Wear Money Toys

Polisi distrik Tulungagung nyelidiki aksi Mujiono kanggo mbayar utang menyang bank nganggo dolanan dolanan Rp 4,5 miliar. Telung saksi diteliti. Sing padha?

"Kita isih koordinasikake karo para saksi ahli lan kita isih nliti para saksi," ujare Wakil Presiden Tulungagung, Kompol Andik Setyawan, Rabu (21/3/2018).

Ana telung saksi sing diteliti dening Unit Khusus kanggo Satreskrim Porlres Tulungagung. Kabeh telu yaiku Mujiono minangka wong sing nggawa dol tinuku lan loro wong saka bank. Saksi Dipriksa Related Action Mujiono Pay Ute Wear Money Toys

Polisi distrik Tulungagung nyelidiki aksi Mujiono kanggo mbayar utang menyang bank nganggo dolanan dolanan Rp 4,5 miliar. Telung saksi diteliti. Sing padha?

"Kita isih koordinasikake karo para saksi ahli lan kita isih nliti para saksi," ujare Wakil Presiden Tulungagung, Kompol Andik Setyawan, Rabu (21/3/2018).

Ana telung saksi sing diteliti dening Unit Khusus kanggo Satreskrim Porlres Tulungagung. Kabeh telu yaiku Mujiono minangka wong sing nggawa dol tinuku lan loro wong saka bank.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

masalah apa ni yaa.