Urip Sekolah Menengah Pertama, Miras Korban Mati Dadi 42 Orang

in polisi •  last year  (edited)

Urip murid SMP, Noval, ora bisa dibantu dening petugas medis RSUD Cicalengka Kabupaten Bandung. Anak lanang umur 15 taun iki nambahake dhaptar mati tenggorokan oplosan.

Penduduk Waluya, Kecamatan Cicalengka, Kabupaten Bandung, Jawa Barat, karo telung kanca sing digawa menyang RSUD Cicalengka, Kamis (12/4/2018), sekitar jam 14.00 WIB. Ora suwe, murid kelas 2 ing SMP nuli ngaso lan awak dijupuk dening kulawarga ing jam 16.00 WIB.

Baca uga: Polisi nemokake Bunker ing Big Boss Luxury House Miras Oplosan

Noval nyusul 31 tewas liyane sing ngetik penanganan RSUD Cicalengka. Nalika ing RSUD Majalaya kacathet telu wong tiwas lan rumah sakit AMC Cileunyi pitung wong sing tiwas. Data paling anyar babagan korban tiwas ing telung rumah sakit yaiku 42 wong sing dadi warga Kabupaten Bandung.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Congratulations @bangdun! You have completed some achievement on Steemit and have been rewarded with new badge(s) :

Award for the number of upvotes

Click on any badge to view your own Board of Honor on SteemitBoard.

To support your work, I also upvoted your post!
For more information about SteemitBoard, click here

If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

Upvote this notification to help all Steemit users. Learn why here!