Apa rasa seneng? Sing sampeyan,

in photography •  19 days ago

Sampeyan ngambong kula nalika sampeyan padha karo wong. ,
Sampeyan hugged kula lan mangertos kabeh,
Sampeyan ngandika sing padha milih wong. ,
Nanging dowo isih lan ngrangkul kaya ora ana ,
Kita dadi wong-wong manca !
Kita sing beda !
Kita dadi sing kita wanted kanggo dadi .
Lan bakal ora ana liyane puisi bab sampeyan
Sampeyan ora ngerti apa-apa bab wong-wong mau !
Ing antarane masalah sing.

42.jpg

dina bakal teka lan sampeyan bakal ngelingi kula ,
Sampeyan bakal ngelingi carane apik iku!
Elinga apa kita ngaco munggah ing loro kita .
Lan ora luwih iman
Ora luwih dumunung.
Mung siji pikiraken, carane ala kita banjur padha .

43.jpg

Nalika donya iki kito ,
Nalika kita bisa nindakake kabeh ,
Lan ora bisa tame sing asu tresna ,
Kita padha ambegan !
Kita padha siji .
Siji jendhela, siji ngimpi, siji tresna, pisanan minangka esuke ,
Sampeyan ana ing katresnan pisanan aku bakal tau lali !

Aku bodho !
Aku lying ing kamar kadhemen, sampeyan nulis puisi iki. ,
Pouring ireng, mangsi, kertas putih.
Pouring metu nyawa karo iki ngutuk puisi ,
Nanging saiki sampeyan ora ngelingi kula. ,
Sawise kabeh sampeyan karo liyane, lan nganti sampeyan wis ora ana masalah !

44.jpg

Saiki sampeyan caress wong ' tangan ,
Apa tega sing lagi ora mine !
Apa tega aku ora bisa maneh dipercaya wong .
Apa tega sing padha ora bisa dadi luwih tresna!

46.jpg

Mbukak kanggo liyane,
Siji aku iki temenan dadi karo.
Iku bakal anget nyawa kawula,
Katresnan dheweke diobong.
Aku bakal aran luwih apik ing tangané ,
Lan ing manah es lakes.
Ing salawas-lawase supaya pain lan bitterness,
Karo wong, aku lali.
Kangen salawas-lawase kang bakal drive,
Lan sampeyan mung menehi kula bali.

47.jpg

Nggawa kula bali.,
Saka pain kesel nyawa.
Katresnan wis musna ing salawas-lawase,
Lan sampeyan ora perlu maneh.
Njupuk kabeh sandi kekuatan,
Sampeyan mung mlaku adoh.
Diputer sampeyan tresna pirembagan,
Lan rasa seneng karo liyane ketemu.
Menehi kula bali nyawa kawula,
Yen sampeyan trampled so reged.
Amarga tanpa sampeyan aku bakal luwih apik,
Sampeyan ora dadi nasibe.
Nggawa bali atiku maneh,
Katresnan burned iku.

48.jpg

Apa rasa seneng? Sing sampeyan,
Kuwat ngrawat tangan.
Ngguyu lan impen kanak-kanak,
Lan edan kangen ing misahake.
Apa tenderness? Iku Swarga,
Ing loro siji, lan ora ana bali.
Kabeh sing ing nyawa - menehi,
Saben gulung, ora takon maneh.
Apa kasetyan? Iku pain,
Ing loro siji, karo suhu.
Online siji ambegan karo sampeyan,

49.jpg

Aku aran kaya aku drowning ing sampeyan.
Apa iman? Iki kula,
Menehi nyawa kawula tanpa tilak.
Aku kabuka iku kanggo sampeyan,
Aku karo sampeyan anget, gampang lan manis.
Apa kalanggengan? Iki,
Sing karo sampeyan piyambak kita bakal mbangun.
Alus tangan lan mata anget,
Mung sampeyan tresna kula pantes.
Sampeyan kabuka donya anyar kanggo kula.,
Bab kowe kabeh pikirane lan impen.
Ana rasa seneng ing donya? - sampeyan takon.
Mesti wae. Rasa seneng kita.

50.jpg

CANON EOS 750D Kit 18-135 IS

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

You got a 82.37% upvote from @minnowvotes courtesy of @schmidt2015!