Aku nenun iku menyang puisi...

in photography •  16 days ago

Ayo kang uncalan kabeh kuwi lawas metu jendhela.
Lan mandek kanggo ana minangka loro herbarium.
Ana bakal mung kula lan sampeyan, ing uncalan,
Supaya sampah ngapusi amba gunung konco nglukis pager.

Aku bakal mbukak jendhela sudhut, rustling karo ballet apartemen,
Aku bakal uncalan mudhun karpet, lincak.
Sampeyan njaluk oak lemari klambi, dodo saka nggambar lan tabel bedside,
Lan fly iku kabeh mudhun kita werna.

34.jpg

Lan kita bakal manggon bebarengan karo sampeyan karo tembok kosong,
Lan corridors, kabeh nenun nyenyet vena.
Lan kita bakal flutter kaya loro wings ing kadal kang awak,
Lan mbukak munggah ing langit-langit, lan kita bakal seneng.

Lan kita padha ora perlu apa-apa-ora ana piring utawa kothak -
Ing jendhela kita uncalan urip kita minangka wong ing werna.
Lan kita grin sengit tembok nabyut nazisme,
Ngganti tembok, langit-langit liyane sinonim.

35.jpg

Grapyak sudhut kanggo pethel sang prabu Suleman,
Supaya iku mili watara sampeyan lan sudhut mlengkung.
Paint tembok, langit-langit, kita tomat,
Tarik garis, sudhut lan bunder karo ngilangi.

Lan yen iku nemu boring, tuku gingerbread,
Kita bakal mbangun roosts kanggo pitik coops,
Kita njupuk pitik karo jago kluruk - supaya iku tuwuh werna.
Supaya wong-wong mau manggon, ora ngerti masalah, lan multiply.

36.jpg

Amben kita uncalan metu jendhela, apa kita kudu?
Karo oak godhong banjur sostrom amben saka gembur.
Sawise kabeh, kita padha ora perlu tabel utawa kulkas -
Ing esuk kabeh uncalan metu jendhela, roar saka jam weker.

Lan kita bakal manggon bebarengan karo sampeyan karo tembok kosong,
Lan tarik ing wong-wong mau geni karo loro log,
Lan buyar cucumbers karo sampeyan ing lantai,
Lan ngajak wedhus kanggo kita house - supaya wong-wong mau bledosan.

37.jpg

Kita bakal seneng karo kowé tanpa ekstra rags,
Kuwi urip kebak katresnan - sampeyan ora perlu retouching.
Lan yen sampeyan njaluk bosen dumadakan ngumbara dalan -
Kita kuthah susu ing lantai lan dadi kucing.

Langit-langit bakal tempel gandhewo rustling cacat
Lan kita bakal nyuwek mati tembok lan mangan cacti.
Lan kita bakal njaluk sampeyan lan manuk dares karo amba wings.
Nanging lemari klambi lan karpet, lan lawang kulkas.

38.jpg

Lan Paul tiba asleep nganti dhengkul garing wulu,
Lan kabèh sikil bakal kita kasur kene.
Ayo kang uncalan kabeh metu jendhela,apa kita perlu liyane?
Kita bakal tanduran balung ing bowl, dadi cherries.

Babagan cabang menyang langit-langit karo manggon spokes
Lan kita bakal dasi nest ing godhong ana, lan dadi manuk.
Lan fly, lan mungkasi kang mannequins -
Kita bakal seneng karo sampeyan karo tembok kosong.

39.jpg

Kok dadi ngempet dhewe ing kepinginan,
Wedi raos nuduhake.
Iku perlu kanggo drive iki prejudices,
Carane sampeyan bisa torture dhewe kaya sing?

Wedi kanggo tutul cute,
Wedi kanggo kang ora biso dilalekke ing dheweke bab katresnan,
Bakal ora dadi luwih apik kanggo supaya raos mbukak alam bébas?,
Lan kalakon ... Sampeyan lagi ora mungsuh.

40.jpg

Wedi bakal misunderstood, lan kanggo alesan sing apik...
Akeh luweh jelas kanggo dadi ing mirit.
Nalika sampeyan kalakon kanggo dheweke, dheweke luh bakal teka metu..
A luh saka rasa seneng! Lan dheweke awak trembles.

Kanggo ngrangkul, kanggo kiss, kanggo terus,
Uncalan kabeh mamang kanggo neraka
Lan kanggo nindakake ngendi ana watesan lan ora ana omahe...
Lan seneng raos kanggo titik kekeselen...

41.jpg

CANON EOS 750D Kit 18-135 IS

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

You got a 83.74% upvote from @minnowvotes courtesy of @schmidt2015!