Kita bakal manggon karo sampeyan ing pantai.

in photography •  23 days ago

Kowe elinga,
Sampeyan kabeh, mesthi, elinga,
Minangka aku ngadeg,
Nyedhak tembok,
Excitedly mlaku sing sak kamar
Lan soko sing cetha
Ing sandi pasuryan.
Sampeyan ngandika:
Kita kudu break munggah.,
Apa sampeyan kesel
Edan sandi gesang,
Apa sampeyan kudu,
Lan sandi nasibe -
Supaya rolling mudhun.
Katresnan!
Sampeyan seneng kula.
Iya ora ngerti sing ing manungsa inang
Aku iki kaya jaran ing sinetron.,
Voc kanthi wani rider.
Sampeyan ora ngerti,
Aku kabeh kumelun,
Ing rusak urip saka badai
Lan nandhang sangsara sing aku ora ngerti -
Ngendi nasib acara njupuk kita.
Sirah kanggo sirah
Wong ora bisa ndeleng.

18.jpg

Amba katon ing kadohan.
Nalika nggodhok lumahing segara
Kapal ing negara deplorable.
Bumi-kapal!
Nanging wong dumadakan
Kanggo urip anyar, anyar kamulyan
Ing tengah-tengah langsung saka angin gedhe lan blizzards
Iku katuntun majestically.

Uga, sing kita ing kelompok, gedhe
Ora tiba, puke utawa sumpah?
Padha sing cilik, karo experienced nyawa,
Sing kuwat ing tetep munggah.

19.jpg

Banjur aku.,
Ing alam bébas gangguan,
Diwasa nanging mangerténi proyek,
Tindak mudhun ing kapal kang terus,
Supaya dadi ora kanggo katon manungsa mutah.

Sing terus ana -
Rusia taverne.
Lan aku leaned liwat kaca.,
Kanggo, ora gerah utawa bab kang,
Dhewe kanggo kiamat
Ing mabuk stupor.

20.jpg

Katresnan!
Aku tortured sampeyan.,
Sampeyan wis wis kangen
Ing mata saka kesel:
Apa aku diarak sadurunge sampeyan
Aku boroske dhewe ing scandals.
Nanging sampeyan ora ngerti,
Sing fokus ing kumelun,
Ing rusak urip saka badai
Karo menapa malih lan nandhang sangsara,
Aku ora ngerti,
Ngendi nasib acara njupuk kita...

21.jpg

Saiki taun liwati.
Aku ing umur beda.
Lan aku aran lan mikir beda.
Lan ngomong kanggo perayaan anggur:
Memuji lan kamulyan kanggo helmsman!
Dina Iki Aku
Impact saka tender raos.
Aku eling panjenengan sedih tiredness.
Lan saiki ...
Aku ngandhani sampeyan cepet-cepet,
Apa aku iki,
Lan sing karo kula dadi!

22.jpg

Katresnan!
Ngomong becik kanggo kula:
Aku nyingkiri mudhun mati tajem.
Saiki ing sisih Soviet
Aku paling galak kanca.
Aku ana salah.,
Sing ana banjur.
Aku ora bakal nyiksa sampeyan,
Mung kaya sadurunge.
Kanggo banner saka liberty
Lan cahya pegawe
Siap kanggo pindhah menyang inggris saluran.
Ngapura kula...

23.jpg

Aku ngerti sampeyan lagi ora. -
Sampeyan manggon
Kanthi serius, cerdas bojomu.;
Apa sampeyan ora perlu kita drudgery,
Lan aku sampeyan
Ora siji dicokot.
Manggon dadi,
Minangka sampeyan mimpin lintang,
Ing gawe anyar canopy.
Kanthi salam,
Sampeyan tansah ngelengke
Kanca-kanca

24.jpg

Kita bakal manggon karo sampeyan ing pantai.,
fenced mati dening dhuwur dam
saka bawana, ing bunder cilik,
dibangun karo gawe krasan lamp.
Kita bakal perang ing kertu.
lan ngrungokake edan surf,
watuk, sighing quietly,
karo kakehan angin.

25.jpg

CANON EOS 750D Kit 18-135 IS

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!