Pemerhati Terorisme: Rembugan ing Mako Brimob ora bakal bisa

in pengamat •  14 days ago

Pemerhati Terorisme: Rembugan ing Mako Brimob ora bakal bisa

Pengamat terorisme Al-Chaidar memperkirakan proses negosiasi polisi kanggo nangani hostage-taking ing Mako Brimob Prison bakal ora bisa dilakoni. Para tahanan teroris wis nguwasani Prison Mako Brimob lan siap mati.

"Aku (polisi) ora bakal sukses (ing proses negosiasi) amarga padha (teroris) duwe senjata lan kanthi mangkono bakal ngembangake pengaruhe, keprigelane ing sakabehing kompleks, apalagi padha duwe tawanan lan bisa nambah tawanan kanggo nambah tawar,

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!