Ora Ana Prediksi 2 Taun Prison, Jonru: Aku Pracaya Bebener

in pengadilon •  2 years ago  (edited)


Jon Riah Measure utawa Jonru Ginting ngaku ora peduli karo tuntutan jaksa. Jonru nggugat jaksa kanthi ukara 2 taun penjara lan denda Rp 50 yuta.

"Apa wae (penuntut umum) ngomongke aku ora peduli, sing aku pracaya iku penghakiman Allah kanggo aku, aku ngajeni bebener, Allahu Akbar," ujare Jonru sawise ngundakake ing Pengadilan Negeri Jakarta Timur, Senin (19/2/2018) .

Jonru uga nyatakake memo pertahanan ing minggu sabanjure. Sauntara, pengacara Jonru, Djudju Purwantoro, ngakoni langsung nyiapake nota pertahanan.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!