RR - RamtaReward - SteemitSkolen som betaler deg - Nyhet og litt formatering - Utgave 9

in norway •  last year

Hei alle trofaste følgere av SteemitSkolen.Vi ønsker å takke dere for deres bidrag til å ha gjort skolen til det den er i dag.
Oss som har startet skolen er mektig imponert over tilliten dere viser ved uke etter uke å komme tilbake for å svare på oppgaver.

steemit bloghoder.jpgI denne utgaven tenkte vi å slippe en nyhet samtidig som vi skal se på en enkel formatering for deres poster og gi dere alle ett viktig tips til hvordan dere kan sende meldinger til hverandre uten at andre en du og mottaker ser beskjeden som blir sendt.


Steemit rundinger.jpg

Ukas formateringstips.

Noen ganger kan det være ønskelig å trekke frem ett sitat eller en liten kommentar fra andre skribenter og flytte det inn inn i sin egen post.
For å kunne fremheve eller skille dette kan dette enkle tegnet være til nytte:
.> Husk som alltid å fjerne punktum (.)
Dette vil da bli seende slik ut:

Her kan man hente inn sitater eller tekster fra andre, eller du kan bruke det slik du ønsker.

Opplæring.jpg


Sende skjulte beskjeder.

Noen ganger kan det være greit å kunne sende beskjed til andre her på Steemit uten at andre en deg eller mottaker kan se beskjeden. Dette kan for eksempel være at man skal utveksle e-post adresser og du ikke ønsker at alle skal få tak i den.
Dette gjøres ved at man går inn i lommeboken (wallet) og gjør en transaksjon på 0.001 SBD, det minste beløpet du kan sende til noen.
Du velger hvem du ønsker å sende beskjeden til og skriver inn navnet til personen.
Så kommer hemmeligheten:
I memofeltet i transaksjonsbildet skriver du inn beskjeden du ikke ønsker at noen andre skal se, men først av alt setter du inn dette tegnet #. Minus punktum (.)
Dette gjør da at bare du og mottaker av beskjeden kan se den. Selv om man går inn på Steemd.com vil en slik beskjed kun se ut som diverse tegn som ikke er forståelig.
Håper dette kan være til nytte for dere som ønsker litt anonymitet når det trengs.


steem vote.jpg


Så setter vi over til nyhetene!Sikre kilder sier at det om ikke så lenge kommer noe nytt her på Steemitsamfunnet. Det skal vist dukke opp ett magasin som skal ta for seg spennende nyheter, gode artikler, konkurranser, positive kommentarer og masse mer.
Dette magasinet sies å være det første bladet i verden hvor du får betalt for å lese og kommentere de forskjellige forfatterene. En revolusjon har det blitt sagt i forskjellige miljøer!

Noen av oss som startet SteemitSkolen har hatt ett ønske om å gå enda noen skritt videre både med kvalitet og innhold.
Etter noen seine møter for mange uker siden sammen med @Erlendgroseth fant vi ut at vi ønsket å starte ett helt eget magasin for Steemitsamfunnet. Dette magasinet skal ta for seg aktuelle temaer, men sett på med mer humoristiske og positive øyne en nyheter vi får servert i dag.
Magasinet kommer til å bli to språklig, Norsk og Engelsk.
På bakgrunn av dette ønsker vi å informere dere at vi kommer til å flytte SteemitSkolen inn under vårt nye magasin.
Dette gjør vi får å kunne øke kvaliteten på de temaene og layouten vi ønsker at dere skal få ta del i.
Vi håper dere fortsatt kommer til å følge skolen og oss videre. Det vil nå være @Ramta @Erlendgroseth og undertegnede @Gyldenhorn som i førte omgang gir ut de første utgavene.
Men, siden vi nå har hatt så mange gode og veldig flinke elever på skolen vil vi gi mulighet for dere, og andre, og være gjesteskribenter i magasinet. Vi kommer til å komme tilbake med mer informasjon om dette i magasinet.


Hvis alt går etter planen tar vi høyde for å gi ut første utgave neste uke. Vi har registret en ny profile med navnet på magasinet og venter nå på at denne skal bli aktivisert.
Uansett vil de første utgavene bli utgitt fra @Gyldenhorn og @Erlendgroseth

I denne utgaven av SteemitSkolen håper vi at dere kommer med tilbakemeldinger angående vår flytting av SteemitSkolen over på det nye magasinet. Og har dere andre kommentarer eller spørsmål rundt magasinet vårt så fyr løs så skal vi svare etter beste evne.

Så en liten snik kikk på den nye logoen som skal være hovedbilde på magasinet.

onebitnews_logo_v2.png

Vi gleder oss til å høre nettopp din kommentar på våre nye tanker!

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Magasin høres ut som en super idé! Tenker dere at SteemitSkolen blir en spalte i magasinet? I så fall hadde det vært interessant om dere greide å ha et tema i skolen som passer til magasinets tema ellers, slik at hver utgave får en rød tråd med samlende funksjon. Jeg har tro på dette!

Trenger dere forresten korrekturleser? Jeg kjenner grammatikkens kriker og kroker.

·

Hei @Alvheid
Veldig hyggelig at du har tro på magasinet :)

Vi har tenkt at SteemitSkolen kommer inn som en egen spalte, noe oppusset, men fortsatt med oppgaver o.l som kan løses. Det blir nok mer grafiske forandringer.
I forhold til tema kommer vi til å prøve å tilpasse dette mot magasinet, men vi kommer også til å ha litt tilbakeblikk på gamle temaer, litt for oppfriskning og litt da vi i tillegg til norsk, kommer med en engelsk versjon.

Skal ikke se bort i fra at vi trenger flere bidragsytere i avisen etter hvert. Vi har jobbet med oppsett og innhold i noen uker nå, og vi ser at arbeidsmengden er formidabel.
Vi kommer nok fortløpende til å vurdere vår egen kapasitet og mulighet for å trekke flere personer inn i prosjektet. Så bor det en liten forlegger i deg skal du ikke se bort i fra at du får en skjult melding i lommeboka di etter hvert :)

trykkpresse.jpg

Mvh
@Gyldenhorn

·
·

I too have faith in magazine and I liked the idea, as for the contribution, I would really have the honor to be a member among those who work on the edition or on anything on this project, in any case even if I am a little new here and I do not understand very much the instructions to mount your projects but it remains anyway an ambition on my part.


Jeg har også tro på magasinet, og jeg likte ideen, som for bidraget, ville jeg virkelig ha den ære å være medlem blant de som jobber på utgaven eller på noe på dette prosjektet, uansett om jeg er litt ny her, og jeg forstår ikke veldig mye instruksjonene for å montere prosjektene dine, men det forblir uansett en ambisjon fra min side.

·
·
·

Nice to hear @Redouanemez :)
After we have published the magazine some times and we get the hang of the amount of work it is together with hopefully growth of size, we would consider to take onboard others :) and we will always look for people with ambition :)

Tommel opp.jpg

Kindest regards
@Gyldenhorn

·
·
·
·

Ok I wish with all my heart good luck and good luck for you

Hei!

'I denne utgaven av SteemitSkolen håper vi at dere kommer med tilbakemeldinger angående vår flytting av SteemitSkolen over på det nye magasinet.' - @Gyldenhorn

One Bit News ideen høres interessant ut. Blir spennende å se på hvordan dette blir gjennomført og hvilken temaer magasinet kommer til å ta for seg framover. Jeg har troen på at det blir bra.
Steempaper er et magasin her på Steemit, snublet nettopp over det. Hvis det er noe i den duren dere tenker på, men bare bedre, så kommer One Bit News til å bli en hit.

Gleder meg til første utgave, stå på videre!

·

Vi håper vi skal klare å lage noe som fenger de fleste.
Kikket litt på Steempaper og ser vel at vi har litt andre tanker en det de har. Blir vel to forskjellige gjennomføringsmetoder her.

Smily.jpg

Mvh
@Gyldenhorn

·
·

Så blir det mandag eller ut i uken? Nå gleder jeg meg skikkelig til å se første utgave, hvordan dette kommer til å se ut, og ikke minst den videre utviklingen.

·
·
·

Hvis alt går etter planen så tar vi høyde for å utgi magasinet på onsdag førstkommende.
Og der etter hver onsdag.
Men, ikke arrester meg hvis det skulle bli noen forsinkelser. :)

håndjern.jpg

Mvh
@Gyldenhorn

Hei Kjære glydenhorn! Jeg forstår ikke hvordan jeg kan skjule meldingen ,,, skal jeg bare begynne med # og jeg skriver meldingen eller? det ville være fantastisk hvis du kan forklare mer

·

Hei @Momar
Når du skal skjule en melding gjelder dette kun meldinger du sender til andre via lommeboken din (wallet)
Da skal du sette inn # foran teksten. På denne måten blir den skjult for alle andre en deg og mottager.

avtale.jpg

Mvh
@Gyldenhorn

·
·

Tusen takk @gyldenhorn. Skal ta en prøve

Høres kjempe spennende ut med dette magazinet! Blir spennende å se hvor Iran det blir! Og kult at dere flytter steemitskolen over der!

quote

on quote

on another quote

Tusen takk for alt dere gidder å lære oss!

·

Hehe hvor Iran det blir er jeg ikke sikker på, men håper det blir bra og at dere liker det i vert fall.
Skulle bare mangle at vi ikke lærte bort det vi har lært selv. Tenker at det er litt slik Steemitsamfunnet skal være, at alle deler med hverandre det man vet slik at vi alle kan bli litt bedre.

sol.jpg

Mvh
@Gyldenhorn

·
·

Blir det ikkje litt Iran engang? Hehe forbanna autocorrect!

Hvis alt går etter planen tar vi høyde for å gi ut første utgave neste uke.
-@gyldenhorn

Dette blir spennende! Gleder meg til å se hvordan dette blir.

·

Vi er veldig spente vi også @Flatman.
Håper det faller i smak for de fleste.
Tankene er å skape nyheter som er litt mer positivt ladet en de vi får servert i media daglig :)

·
·

Tankene er å skape nyheter som er litt mer positivt ladet en de vi får servert i media daglig :)
-@gyldenhorn

Det trengs! er jo bare løgner og elendigheter vi får servert av media.

En liten observasjon jeg gjorde med å skjule memo-feltet:

Jeg sendte 0.001 sbd til min Openledger konto i den hensikt å se om det virkelig fungerer. For de som ikke vet det, er Openledger en gateway til et annet nettverk som heter Bitshares. Jeg fulgte transaksjonen og det gikk helt fint inntil PL skulle finne min konto på det eksterne nettverket.

Så lærdommen er: ikke forsøk på dette stuntet når dere sender til børs. Internt derimot både blir det borte og det kommer fram.

·

Hei @Funkit.
Informasjonen om å sende skjulte beskjeder var tenkt kun på beskejder i lommeboken mellom to brukere på Steemit.
Men, veldig bra at du gir beskjed at dette ikke skal brukes når du sender sbd eller steem ut av lommeboka og til andre nettverk.

Mvh
@Gyldenhorn

·
·

Jepp.

Men det er ganske kult da. I Openledgers steemit konto var det borte. Det er når de skal behandle det videre det blir kluss.

Er veldig spent på hvordan layouten på dette blir ;)
Veldig gøy å sitte på orkesterplass å følge med :)

·

Vi håper jo at layouten skal falle i smak. Vi tror jo vi har klarte å finne på noe som skal være bra.

Hei @gyldengorn !
Når man skal bruke andre sine sitater bør man også referere til forfatter i teksten? Evt. er det ryddig måte å gjøre det på?

·

Ja, skal man sitere andre bør man absolutt referere til den man henter teksten fra. Ser at det er mange som ikke gjør det, noe som fort kan føre til at man får plagiat stempelet over seg.

plagiat.jpg

Mvh
@Gyldenhorn

·

Når man skal bruke andre sine sitater bør man også referere til forfatter i teksten? Evt. er det ryddig måte å gjøre det på?
@steingal

Det synes i alle fall jeg at man skal - men så er jeg akademiker også, da. Der er kravene til redelighet høye! Nå prøvde jeg å sitere deg, for øvelsens skyld, men jeg var litt usikker på hvor jeg skulle sette navnet. Er bare sånn middels fornøyd med løsningen min. Skulle kanskje hatt navnet helt til høyre?

·
·

Man kan også inkludere en direkte link til posten som sitatet er tatt fra i navnet på personen som blir sitert. Da kan man få et større bilde på betydningen av sitatet, om sitatet i seg selv ikke er nok eller om det er ifra en annen post.

I really appreciate the idea of ​​creating the magazine, frankly apart from winning steem this world of steemit I find it very rich and very impressive at the level of sharing useful information and learn a lot of things day to the day, since it is a place where different people from different nations meet with different cultures.


·

You have some good thoughts here @Redouanemez
We are also thinking about the different people and different culture in the world. We have tried to take this into our consideration when we are writing on the magazine.
But ann way, thanks for good advice :)

avtale.jpg

Kindest regards
@Gyldenhorn

This is a great idea @gyldenhorn, I can't wait to see the first edition of the magazine. If there's anything I can do to help support your new project please let me know!

·

Thx a lot @Tbnfl4sun
Nice to hear that you are willing to support us.
After we have done some few publishing of it, we will look at the possibility to expand it and take in others also. And if we could find other people that live in different countries, to help us it would have been great.
Have a great day @Tbnfl4sun

bukk.jpg

Kindest regards
@Gyldenhorn

Genialt sitat-tips. Eg legger av og til ut rallynyheiter, og då er det ofte med sjåførars reaksjonar på ulike ting. Då kan eg jo bruke denne slik at det skiller seg litt meir ut enn berre gåseauge :) Så takk for tipset.
Pass på å gi oss meir info om kor vi finn magasinet, når det kjem!

·

Hei @Driftnerd.
Toppers at du kan bruke det sitat-tipset til noe :)
Vi kommer til å gå ut med magasinet med reesteem fra flere forskjellige kontoer når det lanseres. Så vi satser på at så mange som mulig får det med seg. Så er det jo opp til hver enkelt om de finner innholdet spennende nok til å følge det videre.
power up flammer.jpg
Mvh
@Gyldenhorn

Test

en quote

to quote

Om man vil ha litt mer dybde i sitatene, sett inn en ekstra >.

Hvordan har dere tenkt å lage avisen?

·

Hei @Funkit
Som du har gjort her ved å gi enda mer dybde i sitatene ble jo veldig bra.
Med tanke på avisen/magasinet sitter vi å finpusser på selve layouten nå.
Siden ikke alt er 100% klart ennå kommer jeg til å være litt sparsom på å si noe om utseende og gjøre måte så jeg ikke gir dere feil opplysninger. Men, krysser fingra for at den blir publisert i løpet av neste uke.
Så kan heller komme med litt mer info når vi har det meste klart.

glede.jpg

Mvh
@Gyldenhorn

Hei alle sammen på steemitskolen! Kjekt å være tilbake etter et par ukers steemit-pause med SteemFest og ferie (vi endte opp med 3 nordmenn på SteemFest noe som var utrolig morro. Du kan se noen av bildene mine derfra her ).

Jeg er en stor fan av å se entreprenører som prøver å lansere produkter på STEEM Blockchainen. Det eneste jeg lurer på er hvorvidt dere har sett gjennom reaksjonene som det har vært tidligere mot prosjekter som baserer seg på featured authors, noe som flere inkludert Ned var sterkt i mot. Så det jeg lurer på er enkelt og greit forretningsmodellen dere vil ha for One Bit News (digger navnet og logoen forresten!). Er målet å ta inntekter via reklame og lenker til relevante nettbutikker og på den måten finansiere driften uten å måtte selge bort steem? Og hvordan vil rewards bli fordelt på skribenter og forfattere som kontribuerer med innlegg?

På forhånd takk for alt dere gjør med steemitskolen! Tror dere er inne på noe med fremtiden i interaktiv media her
PS: Dere bør snakke med @robinron og sflovik som jeg traff på SteemFest om dere ikke har gjort dette allerede!

Hilsen fra Gran Canaria!
23432600_10155739440596550_1027167245_o.jpg

·

Hei @Fredrikaa
Hyggelig å ha deg tilbake (og litt misunnelig for at du har vært på Steemfest) :)

Foreløpig er vi såpass i startgropen med prosjektet magasin, at det blir for tidlig å si noe som helst om hvordan dette med gjesteskribenter kommer til å bli.
Tanken var egentlig at noen av de som har fulgt skolen og som vi har truffet enten på kontoret til @Babsboard eller andre steder, har sagt seg villig til å bidra hvis vi skulle trenge hjelp.

I dag er vi 5 stykker som jobber med One Bit News (OBN) på deltid, dvs ved siden av våre jobber. Dette fører til at vi i utganspunktet ikke har behov for å hente inn reklame eller andre inntektskilder på nåværende tidspunkt.
Skulle det vise seg at dette prosjektet blir større enn vi klarer å holde alene eller av andre årsaker krever det, kommer vi til å se på løsninger for videre vekst hvis vi ønsker det.

Setter pris på at du liker navnet, og som deg, er jeg helt enig i at fremtidens medier på nett må være mer interaktive ovenfor følgerne/leserne sine.
Også godt å se at du liker arbeidet vi gjør med SteemitSkolen. Når vi nå får skolen inn i magasinet gjør vi det for at vi ønsker at nivået skal løftes enda noen hakk, samtidig som den nå også kommer til å komme ut på Engelsk ved siden av Norsk.
Ellers så hadde det jo vært hyggelig å kommet i kontakt med flere her på Steemit og fått delt tanker og erfaringer. Kanskje det blir mulighet å treffe flere av dere etter hvert.

Ellers får du kose deg masse videre på ferien din.

sol.jpg

Mvh
@Gyldenhorn

Hi @gyldenhorn
for hidden messages in message memos, I just found out. thank you for sharing his secret.

For magazines in steemit, I also just found out. maybe you can explain about the magazine that will be published later. Is it a collection of the latest news, or is it a collection of interesting articles on steemit?

I am waiting for the first edition of his magazine.

I just convey the idea, what if in the magazine there is a translate format into other languages ​​like Indonesian?

Thank You.

Best regards from me Bogor-Indonesia.

Takk for tipset, det vil komme godt med. Dere gjør en formidabel jobb her på steemitskolen og jeg gleder meg utrolig til å lese det nye magasinet. Allerede fått mange flotte tips om å etablere seg på og bruke steemit, så håper dere fortsetter i lang tid.

·

Takker for hyggelige tilbakemeldinger @K3nb0B
Men, vi skal huske på at det ikke hadde vært noen SteemitSkole hvis det ikke hadde vært for dere som faktisk leser og bruker den.
Så vi ønsker heller å rette en takk til alle dere!

takk.jpg

Mvh
@Gyldenhorn

·
·

Bare til å si ifra hvis det skulle være behov for litt ekstra hjelp, steemitskolen har hjulpet meg mye, så gir gjerne en hjelpende hånd hvis arbeidsmengden blir stor 😊

·
·
·

Kommer ikke til å glemme tilbudet ditt @K3nb0b :)

Mvh
@Gyldenhorn

·
·
·
·

cool.. hehehe

Hei!

Takk for updaten og arbeidet dere gjør. Formateringstipsene har hjulpet meg mye på postene mine!

Jeg lurer på en ting:
Er det en måte å legge folk i en liste slik at man får opp poster fra enkelte folk. I feeden blir det for mye til jeg klarer å holde oversikt.

·

Hei @Idigit
Så bra at formateringstipsene vår har hjulpet :)

Så langt jeg vet er det ikke mulig å lage egen liste hvor du kun kan samle ett knippe med de du ønsker.
Men, du kan sette en del av de du følger, men som du ikke vil ha i feeden din hele tiden på mute.
På denne måten følger du dem, men de vil ikke komme opp i feeden din hele tiden.
Håper det var til noe hjelp :)

Mvh
@Gyldenhorn

·
·

Det var det, takk!

jeg vil si at en av de beste opplevelsene mine på steemit er å erfare hvordan folk her forstår at det er til alles fordel at nye brukere føler seg velkomne og at man tar ansvar for at folk som blir jaktet blir beskyttet og at dem som skaper kvalm blir straffet for det. Dette er en ting som var fundamental i å gi meg så sterk tro på steemit som jeg har i dag.

done please back upvote and comment

Post of steemit....that is good.
Awesome....
@followed and upvoted

I think your post is very good. I like your thinking. You are a good man I read your story and it looks perfect. Good job.

Hey @ gyldenhorn,
Exactly post. This is the right call. We see it like you have written here.
And it's the right job.
We hope they see it and they will make it.

Hi my friend, how are you? I tried to understand your post thru google translation but it could not explaine me well. Could you tell me a little bit about what are you talking about? It looked interesting. Thanks my friend.

wow
DQmaMWc6i41EaiEqqmfTSk1HXDfdcaAeDCE5UMuzUFLWHBN.jpg

upvoted resteemit.

Nice post and great work i wish your success.

very informative post.every moment i learn something from your post.love to read it.

Amazing post really nice & mind touch blog😁..I like this👌.Re-steem😍😍


Really it,s Awesome post.

I need google translate before I knew what is this, but that was a great idea to bring steemit community on your magazine. Steemit grow up so fast with the all many talent here. So, good luck for the next week when your magazine launch. I'll be waiting for the news.

thanks for searing.

wonderfull post thanks for sharing