EW-LMND Atjeh, vraagt de hoofdcommissaris om de verwante arrestatie van burgers te onderzoeken

in news •  3 months ago

65ffz19zw3.jpg

Hallo allemaal, terwijl de uitvoerende regio van de Nationale Studenten Liga voor Democratie (EW-LMND) in Atjeh de regionale politiecommissaris vroeg om grondig onderzoek te doen naar de onrechtmatige arrestatie van drie burgers. Dit heeft te maken met de moord op Bripka Faisal die plaatsvond in het gebied van Bantayan Beach, Seunuddon District, North Aceh Regency, (26/8).

De drie inwoners zijn inwoners die werken als motortaxi, Syahrul, Faisal en Bahagia, inwoners van Meunasah Asan Village, Madat District, Oost-Atjeh.

i912owwb3k.jpg

De voorzitter van de EW-LMND Atjeh, Munzir Abe, zei: "De verkeerde arrestatiezaak is dat de politie verantwoordelijk moet zijn, omdat de vervolging door Noord-Atjeh-politiemensen tegen de slachtoffers de mensenrechten schendt," zei hij.

Munzir voegde hieraan toe: "Er moet een grondig onderzoek komen om de politie in staat te stellen de taak uit te voeren zodat het onschuldige mensen niet schaadt.

9vpyziq58q.jpg

En dit is een bewijs van de zwakke prestaties van intelligentie in het geval van het onderzoeken van een zaak in het rechtsgebied van de politie in Noord-Aceh, "zei hij.

"We hopen dat de regionale politie van Atjeh pro-actief is in het onderzoeken van gevallen van onrechtmatige arrestaties, omdat alleen excuses niet genoeg zijn omdat dit de essentie van een mens betreft en de regionale politie moet beloven dat soortgelijke incidenten niet opnieuw zullen plaatsvinden," concludeerde hij.


ufiq7fwo85.gif

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!