Bonita Tiger Returns to Habitat, Team Will Still Evacuate

in mulyo •  last year  (edited)

Macan liar bonita bali saka wilayah kelapa sawit menyang habitat ing alas sabuk ijo ing Pelangiran, Indragiri Hilir (Inhil) Riau. Malah, Bonita isih bakal dievakuasi.

"Bonita nganti saiki dianggep isih ana ing omahe, nanging rong dina biasane dheweke bakal metu lan mbangun kebon palem, sing dadi kebiasaane kabeh," ujare Kepala Daerah I Riau Pusat Konservasi Sumber Daya Alam (BBKSDA) Mulyo Hutomo ing obrolan karo AFP, Kamis (22/3/2018).

Tim Rescue Integrated nganti saiki kudu sabar ing 'mburu mudhun' Bonita. Sawetara tim sing saiki ana ing tapel wates karo perkebunan sawit kanthi area sabuk ijo sing dipisahake dawane 8 meter.

"Dadi iki Bonita bali menyang omah, tansah nglangi, amarga macan bisa nglangi," ujare Hutomo, sing ora ana ing wilayah sabuk ijo.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Menarik ini artikelnya dan sudah kami upvote dan resteem ke 6118 follower ya..

harimau 🐯 daerah mana tu bang

Bahasa riau kah ini?? Tpi wow dapat foto harimau