Ledger Nano S Verkkokauppa Suomi Hinta

in #ledgerwallet2 years ago

TÄRKEÄÄ: Turvallisuussyistä Ledger Nano S Suomi tulee ostaa sen virallisesta kaupasta TÄÄLTÄ.

LEDGER NANO S VERKKOKAUPPA: Jos olet harkinnut elektronisen kryptovaluuttalompakon ostamista, olet luultavasti törmännyt Ledger Nano S:ään. Ja syystä! Nano S seuraa alkuperäisen Ledger Nanon menestystä.

Näyttö ja pari näppäintä auttavat käyttäjiä syöttämään tiedot suoraan laitteelle. Mutta ehkäpä ainutlaatuisinta Ledger Nano S:ssä on se, että se tukee useita erilaisia poletteja.

KATSO HINNAT >LEDGER NANO S Verkkokauppa.png

Osta Ledger Nano S Hinta (MAA) Arvio - Erilaisten polettien tuki

Ledgerin sovellushallintaohjelmisto. Alun perin elektroniset lompakot olivat suurimmaksi osaksi suunniteltu vain Bitcoinia varten. Vaikka vaihtoehtoisia kryptovaluuttoja (kuten Litecoin) syntyi kovaa vauhtia, ei näille ollut tuettua lompakkoa. Osa ongelmaa olivat erilaiset kryptograafiset algoritmit. Ledger päätti korjata tilanteen kehittämällä sovelluksia tukevia laitteita, kuten Ledger Blue ja Ledger Nano S. Kuulit oikein, sovellusmalli on nyt kaikissa turvalaitteissamme! Ledger nano S Hinta.

KATSO HINNAT >

2FA tuki

Tämän toiminnallisuuden avulla käyttäjät voivat asentaa ja käyttää laitetta myös muillakin kuin lohkoketjujen poleteilla. Bitcoinille, Ethereumille ja Ripplelle tarkoitettujen sovellusten lisäksi Nano S toimii kaksivaiheisen tunnistautumisen välineenä. Tämän toiminnallisuuden nimi on U2F ja sen avulla selaimet voivat kommunikoida Ledger Nano S:n kanssa ja tunnistautua turvallisesti sivustoilla ilman erikoiskoodeja tai helposti arvattavien turvallisuuskysymysten esittämistä.

Ledger Nano S Suomi näytön koko

Ledger, eli Nano S:n kehittänyt yritys, huomasi että kaikki elektronisten lompakoiden käyttäjät käyttivät laitteitaan eri tavoilla. Nano S:n lisäksi Ledger on luonut Nanon (ei näyttöä) ja isomman Nano Bluen (täysi kosketusnäyttö). Jäljelle jää siis Nano S, jossa on pieni kaksirivinen LCD-näyttö. Mutta miten niin pientä näyttöä käytetään? Ledgerin tiimi on tehnyt hienoa työtä saadessaan tärkeimmät tiedot näkyviin rullaavalle näytölle. Näytöltä näkyy osoite, summa ja maksu käyttäjälle ennen tapahtuman vahvistusta tai hylkäämistä. Varmuuden vuoksi käyttäjän tulee aina varmistaa, että lompakko näyttää oikeat tapahtuman tiedot.

Näppäin.. Yksinkertaisuus? Ledger Nano S näppäimet

Koska Ledger Nano S on niin pieni laite, on käyttäjän syöttämien tietojen tila pieni. Täysi näppäimistö ei mitenkään mahtuisi laitteeseen. Apple valitsi rullaavan pyörän kaltaisen näppäimistön, millainen olisi kätevä jos Nano S:ssä olisi sellaiselle tilaa. Sen sijaan Ledger Nano S:ssä on vain kaksi näppäintä. Tämä on järkeenkäypää, sillä käyttäjät voivat näin todella helposti joko hyväksyä tai hylätä tapahtumia.

PIN-koodin syöttäminen laitetta avatessa on verrattain helppoa, eikä sen pitäisi tuottaa ongelmia keskivertokäyttäjälle. Ongelmaksi nousee laitteen palautus. Turvallisen palautuksen takaamiseksi käyttäjän tulee syöttää 24-sanainen turvakoodi vain noita kahta näppäintä käyttäen. Tämä prosessi ei ole vaikea, joskin siinä kestää muutama minuutti ja se voi olla virhealtis.

Ohjelmisto

Kiihtyvään tahtiin suositumpi tapa kirjoittaa ja jakaa lohkoketjuohjelmistoa on selainlaajennusten kautta — varsinkin Google Chromella. Niin myös Ledger Nano S:llä, joka tarvitsee pienen määrän Chrome-laajennuksia toimiakseen täydellä teholla. Ensimmäinen asennus, joka uusien käyttäjien tulee tehdä, Ledger Manager, jonka kautta käyttäjä voi päivittää lompakkoon asennettuja laiteohjelmistoja ja sovelluksia. Ledger Nano S Verkkokauppa.
.

Ledgerin Lompakko Chrome-sovellukset

Suurimpaan osaan kryptovaluutoista ja lohkoketjuista voidaan saada yhteys Ledgerin Bitcoin- laajennuksen kautta — eritoten niihin, jotka on johdettu suoraan Bitcoinista itsestään. Ethereumilla on taas omat Chrome-laajennuksensa ja ominaisuutensa, ja nämä kaksi voivat erota toisistaan sillä nämä eri lohkoketjut tukevat erilaisia toimintoja.

Tiivistelmä Ledger Nano S Elektroninen Lompakko

Onko Ledger Nano S parhain mahdollinen elektroninen lompakko? Monille lohkoketjuharrastajille vastaus on selkeästi “KYLLÄ”. Ledger Nano S on yksi kompakteimmista kryptovaluuttalompakoista. Eikä ole vaikea arvata miksi, sillä siinä on yksi kattavimmista ominaisuuskattauksista. Koska Nano S:n laiteohjelmisto ja sovellukset ovat päivitettäviä, mieleen tulee onko siinä huonoja puolia lainkaan? Tilanne, joka tuottaa joillekin käyttäjille ongelmia on se, kun laitteen kaikkia toimintoja halutaan käyttää yhtä aikaa.

Laitteen tallennustila on rajattu, ja päivittäminen voi olla hankalaa jos laitteelle on ladattu liian monta sovellusta. Onneksi tämä ei vaikuta poletteihin mitenkään. Kuten monet muut elektroniset lompakot, Ledger Nano S tuottaa HD lompakoita. Tämä tekee lompakon palautuksesta helppoa, jos se ikinä menee hukkaan. Toinen hyöty on se, että tämä tekee sovellusten poistosta ja uudelleenasennuksesta yksinkertaista ja helppoa. Ledger Nano S Suomi.

Ledger Nano S Verkkokauppa.

Ledger Nano S Suomi

Ledger nano S Hinta