Ledger Nano S Kopen Bestellen Nederland

in #ledger2 years ago

BELANGRIJK: als u Ledger Nano S kopen, moet u om veiligheidsredenen deze bestellen in de officiële winkel HIER. >

Ledger Nano S Nederland

Ledger Nano S Kopen en Bestellen

Als je een hardware portemonnee voor cryptocurrency hebt overwogen, dan heb je waarschijnlijk overwogen om de Ledger Nano S bestellen. En met een goede reden! De Ledger Nano S is het resultaat van het succes van de originele Ledger Nano. Een scherm en een paar knoppen helpen de gebruiker rechtstreeks informatie op het apparaat in te voeren. Maar misschien is het meest gewilde aspect van de Ledger Nano S de ondersteuning voor meerdere tokens.

ZIE LEDGER NANO S PRIJC >

ledger nano s kopen.jpg

Ledger Nano S app - beheersoftware.

In het begin waren hardwareportefeuilles voornamelijk alleen bedoeld voor gebruik met Bitcoin. Zelfs toen alternatieve cryptocurrencies zoals Litecoin opdoken, waren er geen hardware wallets gemaakt om dit te ondersteunen. Een deel van het probleem is de verschillende cryptografische algoritmen. Ledger besloot dit op te lossen met zijn Ledger Blue en Ledger Nano S-apparaten, die apps ondersteunen. Dat klopt, het app-model komt nu op onze beveiligingsapparaten!

2FA-ondersteuning

Met de app-functionaliteit van de Ledger Nano S kunnen gebruikers het apparaat installeren en gebruiken voor meer dan alleen blockchain-tokens. Naast apps voor Bitcoin, Ethereum, Ripple en meer, kan de Nano S als een tweefactorauthenticatie-apparaat dienen. Deze functionaliteit wordt U2F genoemd en stelt browsers in staat om te praten met de Ledger Nano S en veilig te authenticeren op websites zonder speciale codes in te typen of gemakkelijk te raden "beveiligingsvragen" te beantwoorden.

Ledger Nano S Kopen schermgrootte

Ledger, het bedrijf achter de Nano S, zag in dat elke gebruiker van hardware wallets zijn apparaten anders zal gebruiken. Naast de Nano S maakte Ledger ook een Nano (geen scherm) en groter Nano Blue (volledig aanraakscherm). Wat we overblijven op de Ledger Nano S is een klein LCD-scherm met 2 regels. Dus, hoe bedien je het met zo'n klein scherm? Het Ledger-team heeft uitstekend werk verricht door belangrijke informatie over een scrollend display te presenteren. Op het scherm worden het adres, het bedrag en de kosten weergegeven die de gebruiker moet verifiëren voordat de transactie wordt bevestigd of afgewezen. Controleer altijd of het hardware wallet-apparaat de juiste transactie-informatie weergeeft om ervoor te zorgen dat alles in orde is. Ledger Nano S Kopen

Knoop ... eenvoud?

Ledger Nano S-knoppen

Omdat de Ledger Nano S zo'n klein apparaat is, is de hoeveelheid resterende ruimte voor gebruikersinvoer beperkt. Een volledig toetsenbord is volledig uitgesloten. Apple ging door de route van een scrollwiel, wat prettig zou kunnen zijn als de Nano S voldoende ruimte had. In plaats daarvan gebruikt de Ledger Nano S slechts twee knoppen. Dit is logisch omdat gebruikers een transactie minimaal moeten accepteren of weigeren. Het invoeren van een pincode om het apparaat te ontgrendelen is relatief eenvoudig en zou geen probleem moeten zijn voor de gemiddelde gebruiker. Het moeilijkste deel komt echter als het apparaat moet worden hersteld. Om de veiligheid te garanderen, moeten gebruikers hun zaad van 24 woorden opnieuw initialiseren met alleen deze twee knoppen. Het proces is niet moeilijk, maar het duurt een paar minuten en het kan gemakkelijk zijn om een fout te maken. Ledger Nano S Bestellen

Ledger Nano S Bestellen - De software

Een steeds populairdere manier om blockchain-software te schrijven en te distribueren is via browserextensies, vooral voor Google Chrome. Hetzelfde geldt voor de Ledger Nano S, die eigenlijk een klein handjevol Chrome-extensies vereist om volledig te gebruiken. Het eerste dat nieuwe gebruikers willen installeren, is de Ledger Manager, die het upgraden van de firmware en apps op de hardwareportefeuille zelf mogelijk maakt. Ledger Nano S Nederland

Grootboekportefeuille Chrome-apps

Daarnaast zijn de meeste cryptocurrencies en blockchain-tokens toegankelijk via de Ledger Bitcoin-extensie, met name die direct afgeleid van Bitcoin zelf. Ethereum daarentegen heeft zijn eigen Chrome-extensies en -functies, die kunnen variëren tussen de twee, omdat de twee blockchains verschillende functies ondersteunen.

Alles bij elkaar - Ledger Nano S Hardware Wallet

Is Ledger Nano S de ultieme hardware-portemonnee? Voor veel blockchain-enthousiastelingen is het antwoord een volmondig "JA". De Ledger Nano S is een van de meest compacte hardware-wallets voor cryptocurrency. En het feit dat het ook een van de meest robuuste mogelijkheden heeft, is niet moeilijk te begrijpen waarom. Omdat de firmware en apps kunnen worden geüpgraded naar de Nano S, is er een nadeel?

Het enige gebied waarin sommige gebruikers problemen hebben, is wanneer u alle functies tegelijkertijd wilt gebruiken. Apparaatopslag is beperkt en u kunt het moeilijk vinden om te upgraden als er te veel apps zijn geladen. Gelukkig heeft dit geen enkele invloed op je tokens. Zoals de meeste andere hardware-wallets genereert de Ledger Nano S HD-portefeuilles. Dit maakt het gemakkelijk om je portemonnee te herstellen mocht deze ooit verloren gaan. Een ander voordeel is dat het ongedaan maken en opnieuw installeren van apps eenvoudig en frustrerend is als er iets misgaat.

ledger nano s bestellen
ledger nano s kopen
ledger nano s Nederland

Sort:  

beste steemian
Er is ook een Nederlandstalige steemit/discord community De Nederlandstalige Alliantie waar u gezellig met andere nederlandstalige steemians kunt kletsen.
Tevens hebben we ook een nederlandstalige helpdesk infoblok waar u terecht kunt met al je vragen over de steem blockchain.

Leer hoe u Bitcoins online kunt verdienen: https://www.wissen.fun/nl/bitcoins-verdienen-2/