Korban Fire Park City bakal pindhah menyang Rawa Buaya Flats

in korban •  last year  (edited)

Pemprov DKI Jakarta isih nyoba nemokake solusi babagan omah kanggo korban geni Taman Kota, Jakarta Barat. Salah siji pilihan yaiku ngganti korban menyang Desa Rawa Buaya Utara.

"Kita bali maneh menyang Desa Rawa Buaya Utara," ujare Wakil Gubernur DKI Jakarta, Sandiaga Uno, ing Balai Kota, Jalan Medan Merdeka Selatan, Jakarta Pusat, Senin (9/4/2018).

Sandiaga ngarep-arep karo relokasi, Park City bisa difungsake kanggo fasilitas sosial (fasos) utawa fasilitas umum (fasum) sesuai karo alokasi kasebut.

"Mengko ing mangsa ngarep bakal dibangun minangka dalan utawa digawe kanggo taman-taman sakupenge lan ruang kanggo masyarakat," ujare.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!