Iskra - nyskabende støtte til børn

in #ico2 years ago

God tid kære venner. Jeg er glad for at byde dig velkommen på min blog, hvor vi analyserer de seneste interessante og lovende ICO-projekter, og i dag præsenterer jeg et projekt kaldet ISKRA til din opmærksomhed.

Næsten halvdelen af verdens diamanter behandles i Israel. Med Iskra har du den enestående mulighed for at investere i det mest pålidelige finansielle instrument. Diamantpriserne er stabile og endnu mere modstandsdygtige overfor naturkatastrofer end prisen på guld! Iskra er ikke bare en investering, det er også en aftale. Aftalen, som du ikke kan komme i butikken, hvis han ikke deltog i projektet Lucem. Det betyder, at små virksomheder og nybegyndere kan deltage i eleklubben hos børsmæglere. Iskra hjælper ikke bare børn.

Finansieringsindsatsen er fast besluttet på at skabe en ny mekanisme til brug af cryptocurrency-kapaciteter og udvikle effektive metoder og metoder til at arbejde med mennesker, der har brug for det. Fondens hovedaktiviteter vil være at bistå i erhvervelse af medicinsk udstyr og medicin til medicinske centre og hospitaler over hele verden. Men fundamentet skal være decentraliseret! Decentraliseret socialt projekt og sikker valuta, som er nøglen til en sund fremtid. Fondressourcer kan ikke bruges til at rejse våben eller propaganda. Stiftelsen har et mål: at hjælpe børn!

Projektets princip Iskra

Vi mener, at vi kan kalde denne sti "ICO v3.0". Vi vil have ethvert projekt, der er inkluderet i kryptocurrency, først sat 10% af møntenes mønter eller tokens på sociale programmer! Det er den eneste måde, samfundet virkelig kan påvirke sin fremtid på. Eksempel: Hvis skaberen af ​​Bitcoin havde grundlagt en socialfond og overført 500.000 mønter til den i starten, ville denne fond i dag have 3,1 milliarder dollars. Og folket selv kunne bruge disse penge på sociale programmer - uanset regering og bankfolk. ISKRA er en reel chance for vores samfund at blive et moderne samfund med social ansvarlighed!

Funktioner

  • Pålidelighed og gennemsigtighed. Da blockchain og dødskontrakter vil blive brugt betyder det, at alt vil være sikkert, sikkert og gennemsigtigt.
  • Velgørenhed. Iskra blev oprettet som en kryptoaktiv, med hvilken hjælp vil blive ydet for at hjælpe børn i hele vores jord.
  • Rentabilitet. Prisen på Iskra vil helt sikkert vokse gradvist. Derfor kan du investere i det.

ICO:

  • CCOH = 0,004 ETH
  • Total Supply: 300 000 000 CCOH

Holdet arbejder på produktet

Du kan studere dette projekt ved hjælp af den tekniske dokumentation, der foreslås i nedenstående ressourcer. Links, som jeg har specielt forberedt til dig.

Yderligere oplysninger:

Website: https://iskra-coin.io

Website: https://lucem.fund

Whitepaper: http://bit.ly/iskra_wp

Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=5082128

Telegram: https://t.me/IskraCoin

Twitter: https://twitter.com/Iskra_Coin

Facebook: https://www.facebook.com/IskraCoin

Terry-fan (https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2129700)

ETH: 0x6068C36Bb982046BAC3f9283620591Ee7BdeAe69