Harry Potter Luisterboeken Nederlands Gratis - Download Free

in #harry4 years ago (edited)

Luisterboek Harry Potter gratis: Zo doe je het.

Harry Potter luisterboek download free:

Klik hier om een van de Harry Potter luisterboeken gratis te krijgen.

Klik hieronder op de afbeelding voor gratis toegang tot uw favoriete Harry Potter luisterboek online.
harry potter en de steen der wijzen luisterboek.jpg

Harry Potter en de Geheime Kamer luisterboek.jpg

Harry Potter en de Gevangene van Azkaban luisterboek.jpg

Harry Potter en de Vuurbeker luisterboek.jpg

Harry Potter en de Orde van de Feniks luisterboek.jpg

Harry Potter en de Halfbloed Prins luisterboek.jpg

Harry Potter luisterboek download free - Hoe u uw luisterboek Harry Potter gratis kunt krijgen

In 1997 verscheen het eerste Harry Potter-boek als hardcover met 303 pagina's. En het jaar daarop verscheen nummer twee. En volgend jaar een derde, en ... misschien kun je het patroon volgen?

7 Harry Potter-boeken, de ene dikker dan de andere, zijn sinds 1997 bij de meeste Nederlanders binnengekomen in de vorm van solide boeken, bioscopen of, zoals we in dit artikel zullen noemen, verbazingwekkend opwindende luisterboeken. Lees hier hoe u ze gratis kunt krijgen.

Harry Potter Luisterboeken Nederlands

Als we het hebben over een hardcore boekenreeks zoals Harry Potter (waar het langste boek 923 pagina's is), is het voordeel dat je ernaar kunt luisteren als een luisterboek behoorlijk groot.

Gratis Harry Potter luisterboek online nederlands

Storytel komt hier tot leven, waardoor je 14 dagen lang gratis naar elk Harry Potter luisterboek online Nederland kunt luisteren. luisterboek harry potter gratis/ harry potter luisterboek download free

1. Harry Potter en de Steen der Wijzen
Het eerste boek (Harry Potter en de steen der wijzen luisterboek) in de serie over "de jongen die het overleefde" neemt je mee op reis in J.K. Het originele verhaal van Rowling over de tovenaarszoon Harry Potter. Met veel gedetailleerde beschrijvingen van een magische wereld die doet denken aan geen enkel ander boek of film, maak je kennis met het eerste jaar van Harry's opwindende tijd op de Wizarding School of Hogwarts.

Harry Potter en de Steen der Wijzen Luisterboek wordt in het Nederlands voorgelezen door Jan Meng.

Leun achterover en geniet van 9 uur en 21 minuten gratis lezen van het eerste Harry Potter-luisterboek. Harry Potter Luisterboeken Nederlands. harry potter en de steen der wijzen luisterboek.

2. Harry Potter en de Geheime Kamer
Het tweede boek in de serie over Harry Potter is meteen wat intenser qua spanningsniveau.

J.K. Rowling's idee bij het ontwikkelen van de serie was om het niveau van spanning en afkeer toe te laten nemen naarmate de hoofdpersoon, Harry, ook ouder werd. Deze lay-out van het verhaal zul je vooral opmerken in enkele van de laatste boeken, die misschien een beetje te somber en dramatisch zijn voor de jongere kinderen.

Het tweede boek in de Harry Potter-serie is voor het hele gezin en kan in 9 uur en 43 minuten worden genoten.

3. Harry Potter en de Gevangene van Azkaban
Wie is de gevaarlijke gevangene die ontsnapt is uit de tovenaarsgevangenis Azkaban? Het leven van Harry Potter wordt opnieuw bedreigd door onbekende gevaren en er komen verschillende mysteries naar voren, die alleen door Harry zelf en zijn vrienden kunnen worden opgelost.

Het derde boek in de Harry Potter-serie is echt spannend, zelfs voor de volwassen lezer, en het kan in 12 uur en 41 minuten worden gelezen door Jan Meng.

4. Harry Potter en de Vuurbeker
Dit vierde Harry Potter-boek is twee keer zo lang als de vorige boeken, en de spanning is ook verdubbeld. J.K. Rowling zet haar beschrijvingen van dingen en gebeurtenissen voort die je je nooit in je wildste verbeelding had voorgesteld.

Je moet erop voorbereid zijn dat dit luisterboek een open einde heeft en je wordt dus ook gedwongen om naar het vervolg te luisteren!

In 20 uur en 50 minuten kun je via dit boek luisteren.

5. Harry Potter en de Orde van de Feniks
De gevaren worden elke keer serieuzer en bedreigender. In dit boek onderneemt Harry actie en start hij een verzetsgroep met andere dappere studenten van Hogwarts.

Annuleer alle weekendafspraken en luister naar het 5e Harry Potter-serie luisterboek, dat 26 uur en 23 minuten duurt.

6. Harry Potter en de Halfbloed Prins
Wie is de halfbloedige prins en wat zal er van de magische wereld worden nu de boze Heer Voldemort aan de macht komt? Luister gratis naar het zesde Harry Potter-luisterboek als je de opwinding en de sombere stemming kunt bijhouden.

Het zesde Harry Potter-boek duurt 19 uur en 46 minuten.

Lees ook onze gids over het verkrijgen van gratis luisterboeken en gratis e-boeken.

7. Harry Potter en de Relieken van de Dood
De laatste van de 7 Harry Potter luisterboeken Nederlands.

Als je de eerste zes luisterboeken hebt bereikt, is er waarschijnlijk niets dat je kan vertragen om dit ongelooflijk opwindende, boeiende en intense einde van de serie te bereiken.

Het luisterboek duurt 23 uur en 22 zenuwslopende minuten.

Is het het proberen waard?

Het is echt een geweldige kans van Storytel om gratis naar elk Harry Potter luisterboek online te kunnen luisteren. Je bereikt ze nauwelijks allemaal in slechts 14 dagen (harry potter luisterboek download free), maar als je absoluut alle Harry Potter luisterboeken Nederlands moet laten beluisteren, is een maandelijkse prijs van € 11,99 niet erg verkeerd.

Daarnaast als je een fan bent van Harry Potter luisterboek engels, kun je ook toegang krijgen tot en genieten van Harry Potter luisterboek Engels op Storytel.

Eindbeoordeling

Een gratis abonnement op Storytel en Storytel moet zeker worden geprobeerd. Er is geen betere prijs om aan uw wens van de Harry Potter lusiterboek online te voldoen. Onbeperkt boeken luisteren. Probeer nu 14 dagen gratis.

harry potter luisterboek download free
luisterboek harry potter gratis
harry potter en de steen der wijzen luisterboek
harry potter luisterboek engels

Sort:  

Congratulations @whenmoon! You have completed the following achievement on the Steem blockchain and have been rewarded with new badge(s) :

You published more than 30 posts. Your next target is to reach 40 posts.

You can view your badges on your Steem Board and compare to others on the Steem Ranking
If you no longer want to receive notifications, reply to this comment with the word STOP

To support your work, I also upvoted your post!

Vote for @Steemitboard as a witness to get one more award and increased upvotes!

Coin Marketplace

STEEM 0.19
TRX 0.12
JST 0.027
BTC 62835.39
ETH 3401.78
USDT 1.00
SBD 2.39