Golkar Ndhudhuk Pelatihan Kegiatan, Cadre Ngadeg Urine dening BNN

in golkar •  last year  (edited)

Partai Golkar nyelenggara pelatihan fungsional kanggo para kader. Sadurunge latihan diwiwiti, kabeh kader ngalami pemeriksaan urine sing dilakoni dening perwira Narkotika Nasional (BNN).

"Registrasi tes urine mbukak wiwit jam 08.45 WIB," ujare pejabat uji registrasi urine BNN, Dyah, menyang detikcom, ing Redtop Hotel, Pecenongan, Jakarta Pusat, Sabtu (7/4/2018).

Pemantau AFP, ing 09:32 pm, para fungsionaris sing njupuk tes urine berjumlah 50 wong, adhedhasar lembaran registrasi peserta ing meja perwira BNN. Anggota iki kalebu anggota DPD, DPP, AMPG, Kosgoro, Organisasi Pusat AMPI Karyawan Wiraswastika Indonesia (SOKSI).

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!