Dina iki, Odd Malah ing Bekasi Toll Door Implemented

in ganjil •  last year  (edited)

Aturan regulasi ganjil bakal diterapake ing jalan tol Jakarta-Cikampek, tepaté ing Gapura Tol Bekasi Barat lan Bekasi Timur. Malah pembalap mobil sing cacat bisa lumaku ing bilik tol sanajan uga tanggal, lan kosok balene.

Diketik saka release Jabodetabek Transport Management Agency (BPTJ), kebijakan iki berlaku ing Senin-Jumat, saben jam 06.00-09.00 WIB. Nanging, kebijakan iki ora dileksanakake nalika liburan nasional.

Dadi, ana (12/3/2018), mung plat kendaraan sing bisa lumaku ing Gapura Tol Bekasi Kulon lan Bekasi Timur. Uga, yen tanggal ganjil, banjur mung nomor kendaraan sing ganjil sing bisa ngetik rong gapura tol.

Kebijakan iki nyasar mobil pribadi utawa kelas I lan uga mobil barang utawa kelas II. Transportasi barang sing ora mlebu rong gerbang tol diwajibake metu ing gerbang tol paling cedhak utawa mandheg ing wilayah liyane nganti malah wektu ganjil rampung.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!