Kan det bli Rosenborg - Ferencvaros i Mesterligakvalikk?

in fotball •  last month 

Det er jo bare lekkert å tenke på at Rosenborg muligens vil spille siste runde av Mesterligakvalikk mot laget Ferencvaros fra Budapest! Det er jo fortsatt noen kamper som må spilles før den tid, men basert på resultatene fra de første kampene mellom Rosenborg og Maribor og Ferencvaros og Dinamo Zagreb, er det helt klart en mulighet for at det vil skje!

Rosenborg kom som favoritter til den første kampen mot Maribor, og de vant ganske fint 3-1 på bortebane. Ferencvaros derimot var 100% underdog mot Dinamo Zagreb, og dermed må man si at 1-1 resultatet var kanonbra. Men, kan de klare å stå imot storlaget fra Kroatia på hjemmebane i Budapest på Groupama Arena om under en uke? Jeg har min tvil, men det hadde jo bare vært utrolig kult å få en siste kvalikkrunde kamp før Mesterligaen med kamp mellom Rosenborg og Ferencvaros. Hvorfor hadde det vært stilig?

fotball.jpg

Jo, da hadde jeg vært garantert å få et lag som jeg kan heie på i Mesterligaen neste sesong, samtidig som jeg er garantert et lag å heie på i Europaligaen. Det hadde vært noe greier det! Om det så blir Rosenborg eller Ferencvaros som faktisk kommer seg til Mesterligaen bli nesten det samme, men ettersom man jobber og bor i Budapest hadde det jo vært stas å få storlag som Barcelona, Manchester City, Real Madrid, Juventus eller lignende til Budapest, så kanskje det taler litt til Ferencvaros sin favør. Uansett tviler jeg på at verken Rosenborg eller Ferencvaros vil ha mye å stille opp med på et Mesterliga-nivå, så det blir nok få poeng og mange mål i mot... men, det at de faktisk spiser epler sammen med de store er uansett noe å glede seg over!

Hvordan se Rosenborg - Ferencvaros på nettet (hvis det blir slik kamp)?


Hvis det blir slik kamp vil du kunne se begge kampene på TV både i Ungarn og i Norge. På Ungarsk TV er det kanalen M4 som viser kampene og den er det helt gratis å se på. Alt du trenger er en VPN som fungerer med M4 i Ungarn og det kan du lese mer om i denne artikkelen. I Norge er det TV2 som vil vise kampen, og de kan du også se enkelt og greit på nettet. Det er dog litt problematisk å se TV2 Sumo i utlandet, men trykker du på lenken vil du finne enkel og grei informasjon også om hvordan det kan gjøres.

Og skulle det da som sagt bli festfotballkamp mellom Ferencvaros og Rosenborg på Groupama arena i Budapest, kan det vel også være greit å vite at vi kan hjelpe til med transport fra flyplassen til hotell, ølsmaking, bryggeribesøk, vinsmaking, guidede turer og mye mer når trønderne inntar Budapest!

Ferencvaros - et lag uten ungarere (nesten)

Det er litt interessant å se at Rosenborg for øyeblikket først og fremst består av norske spillere. Ferencvaros, på sin side, består nesten utelukkende av spillere fra andre nasjoner. De har en svært god ungarsk keeper og også den eneste i deres forsvar som heter Lovrencsics, men bortsett fra det, er de nesten utrustet med spillere fra andre nasjoner på alle plasser. Sannheten er at de også har Tokmac Nguen i troppen sin, en spiller de hentet fra Strømsgodset og som har hatt stor suksess i klubben. Han er norsk statsborger, men om Kenye skulle be han spiller for deres landslag, er det mulig han tar den veien.

Nylig hentet også Ferencvaros Franck Boli fra Stabek. Dette er karen som har vært toppscorer i Eliteserien i Norge, og nå håper de han vil fortsette suksessen i grønne og hvite farger for den ungarske toppklubben. Så, kanskje nordmenn får enda flere grunner til å følge denne kampen med argusøyne?

HVa tror du? Kommer det i det hele tatt til å bli kamp mellom Rosenborg og Ferencvaros, eller kanskje blir det kamp mellom Dinamo Zagreb og NKB Maribor i stedet? Jeg drømmer om norsk-ungarsk oppgjør, og så får vi se hva som skjer. Om en uke vet vi mye mer!

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

What language is this

Norwegian :)

This post has received a 23.93 % upvote from @boomerang.

To listen to the audio version of this article click on the play image.

Brought to you by @tts. If you find it useful please consider upvoting this reply.

You got a 22.68% upvote from @joeparys! Thank you for your support of our services. To continue your support, please follow and delegate Steem power to @joeparys for daily steem and steem dollar payouts!