Brug ikke Bitcoin Easy Aps - her er hvorfor. (Anmeldelse)

in exposingbadpeople •  6 months ago

Screenshot_20180825-150013.png

"Du giver mig mega hovedpine..

Mühittin Ünal

Pga af dette :

https://steemit.com/satanism/@lasseehlers/why-fiat-money-is-bad-and-why-crypto-money-is-good-statism-satanism-freemasonry-and-top-jews

Og din fornægtelse af virkeligheden."

Efter flere møder og chats med Mühittin Ünal, viser det sig at manden ikke vil tale om flat earth, at han fornægter at 9/11 var et inside job og at han ikke vil kigge på eller tale om ovenstående post.

Jeg har fået mega hovedpine af at lære denne mand at kende. Jeg har en tendens til at tro at folk med anden etnisk herkomst i højere grad end etniske danskere ved om de emner som linket i denne post bringer op. Men i dette tilfælde tog jeg i hvert fald fejl. Kender ikke hans partnere og vil ikke kende dem.

Lasse Ehlers

Screenshot_20180825-151022.png

*Det som sker i den hemmelige chat via telegram, er at han dybest set siger at han er ligeglad med om der er babier som ofres i sataniske ritualer. Ved samtaler på cafeen forsøgte jeg at komme ind på emner som 9/11 og flat earth, men han var helt blokeret og vi er i 2018. Derfor jeg anbefaler at ingen handler Bitcoin med Bitcoin Easy APS, som består af tre person, hvilke som kan slås op i cvr registeret.

Det er vildt irriterende for mig personligt at han ikke var en bedre person, for jeg kommer selv i området hvor han tit er i København.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!