Dhukungan Persija, Anies Dadi GBK karo Anak lan Nephew

in dukungan •  2 years ago  (edited)

Gubernur Jakarta Anies Baswedan teka ing Stadion Utama Gelora Bung Karno kanggo nonton partai Piala Final 2018. Nggawekke anak lan nephews, Anies ndhukung Persija sing urusane karo Bali United.

"Saka GBK kita ngilangi semangat, karo Kaisar, Ismail lan Raonar (keponakan) kita ndhukung Persija ing GBK!", Anies nulis ing akun Instagram, @ perusahaanbaswedan, minangka ditonton detikcom ana (17/2/2018).

Ing gambar sing diunggah, Anies katon nganggo kemeja oranye kanthi logo Persija. Deleng uga Ismail lan Raonar nggawa lan nyebar Persija sutra.

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Apik google boso jowone, salam steemit dikomentari balik yo mas bro