Disney Plus Nederland: prijs, aanbieding, betalen, aanbod.

in #disney4 years ago (edited)

Probeer Disney Plus gratis voor 2 maanden. De prijs kan niet beter zijn.

Disney + Nederland: Disney-conglomeraat heeft de streamingservice Disney plus (officieel Disney + genoemd) gelanceerd, waar het mogelijk is om alle originele Disney-inhoud te streamen.
De service werd voor het eerst gelanceerd in de VS in november 2019 en meer dan 10 miljoen hebben zich tijdens de eerste week voor de service aangemeld. Later werd het mogelijk voor Australië, Nieuw-Zeeland en het grootste deel van Europa om zich aan te melden voor de populaire streamingdienst.

Disney Plus Nederland.jpg

Probeer Disney Plus gratis.

Alles van oude klassiekers tot The Mandalorian en Baby Yoda en Disney plus prijs, Disney plus aanbieding, Disney plus aanbod- hier is alles wat je moet weten over Disney's nieuwe streaming-dienst, Disney +.

Krijgen Disney Plus gratis. Er is geen betere prijs.

Disney Plus-inhoud

In 2019 lanceerde Disney zijn eigen streamingdienst om al hun films, series en in het algemeen al hun originele inhoud samen te brengen, waardoor enkele van de grote streamingdiensten zoals Netflix en HBO werden uitgedaagd. In dit gedeelte kunt u lezen wat inhoud op Disney + nederland is.

Zijn er alleen tekenfilms bij Disney plus?

Disney staat natuurlijk bekend om zijn iconische tekenfilms, maar door de jaren heen heeft de entertainmentreus andere grote filmbedrijven overgenomen en de gigantische groep bezit nu de volgende filmbedrijven:

 • Marvel Entertainment
 • Pixar
 • Vos uit de 20e eeuw
 • Lucasfilm
 • De Walt Disney Studios
 • Disney Channel
 • Jetix
 • ESPN
 • Disney-ABC televisie

Onder de bovengenoemde filmbedrijven bevinden zich enkele van de grootste ter wereld die alle soorten films en series maken voor zowel kinderen als volwassenen. Disney plus prijs

Wat te zien in Disney plus Nederland?

De inhoud varieert van land tot land, maar met een abonnement op Disney + Nederland ziet u:

 • 7000 afleveringen van tv-series
 • 25 exclusieve series alleen beschikbaar op Disney Plus
 • 10 exclusieve films alleen beschikbaar bij Disney Plus
 • Meer dan 400 films en klassiekers
 • 100 nieuwe films die net in de bioscoop zijn geweest

Bij Disney Plus Nederland heb je toegang tot echt geweldige filmklassiekers zoals alle Star Wars- en Marvel-films, animatiefilms van Pixar, originele Disney-klassiekers en nog veel, veel meer. Bovendien heeft Disney aangekondigd dat het tegen 2020 $ 1 miljard aan nieuwe inhoud voor Disney Plus verwacht te besteden.

Disney Plus Nederland

Disney plus aanbod: In de afgelopen jaren hebben de Denen de streamingcultuur omarmd, en ve-len Disney plus betalen maandelijks voor streamingdiensten zoals Netflix, HBO, ViaPlay en TV2 Play. Nu is er een nieuwe speler aangekomen - Disney Plus. Maar is het zelfs de moeite waard om je aan te melden voor een andere streamingdienst? Hier is alles wat je moet weten over Disney + nederland. Disney plus aanbieding

Originele en nieuwe inhoud

Naast Disney zelf bevat zeer originele inhoud zoals "The Lion King" en "Pinocchio" die natuurlijk beschikbaar is op Disney Plus, je kunt ook veel originele Disney Channel-series bekijken of zien, zoals "Lizzie McGuire" en "Girl Meets World" . Disney bezit echter ook de rechten van een aantal andere bedrijven, zoals Pixar Animation Studios, de makers van klassiekers zoals "Cars", "Toy Story" en "Find Nemo", die ook kunnen worden genoten bij Disney plus Nederland. Sommige films zijn ook in de Nederlandse versie te bekijken.

Evenzo is er goed nieuws voor Star Wars- en Marvel-fans. Veel van Marvel's filmsuccessen zoals "Ant-Man", "Avengers: End Game" en "Captain Marvel" zijn ook te vinden op de streamingdienst.

In 2012 nam de entertainmentgigant Disney het bedrijf achter de Star Wars-films, Lucasfilm, over en verwierf daarmee de rechten op de populaire cultfilms en publiceerde ook originele Star Wars-content op Disney Plus. De serie "The Mandalorian" is vooral populair geworden en Baby Yoda bloeit overal op sociale media. Onlangs heeft Disney de rechten verworven van Fox, de maker van de hitserie "The Simpsons", die ook in dienst is. Disney plus prijs

Waar Disney Plus kijken?

Disney + is beschikbaar voor al je apparaten, waardoor je eenvoudig je favoriete films en shows kunt bekijken, zowel thuis als onderweg. De browser van Disney Plus is compatibel met Apple TV, Google Chromecast, Android TV, Xbox en PlayStation 4. Ook onderweg kunt u kijken - de service wordt ondersteund door zowel iOS als Android, wat betekent dat u zowel films als series kunt bekijken van je iPhone, iPad, Android-telefoon, etc. Disney plus aanbod

Bovendien is Disney + nederland goed voor het offline bekijken van films en series. U kunt onbeperkt downloaden naar uw telefoon of tablet en de enige beperking is de ruimte op uw apparaat.

Disney Plus prijs

De intentie van Disney's nieuwe streamingdienst is om te concurreren met gevestigde diensten zoals Netflix en HBO. Daarom heeft Disney aangekondigd dat hun abonnement de helft zou moeten kosten van wat een Netflix-abonnement kost.

Disney plus betalen/ Disney plus aanbieding: In Nederland kost een abonnement bij Disney + na 2 maanden gratis proberen ongeveer 6,99 euro per maand en € 69,99 per jaar.

Met één account kunt u zeven profielen maken en dat maximaal vier apparaten tegelijkertijd het account kunnen gebruiken. Dit is het Disney Plus aanbod. Disney plus betalen.

Als je wilt weten of Disney Plus geschikt is voor jou, kun je een gratis proefperiode van twee maanden voor Disney Plus krijgen (Disney plus gratis).

Disney Plus gratis

Disney Plus Nederland

Coin Marketplace

STEEM 0.26
TRX 0.10
JST 0.032
BTC 43864.27
ETH 2293.74
USDT 1.00
SBD 5.06