ПУРА новини: нов портфейл, мастърнодове, изкуствен интелект и др.

in cryptocurrency •  last year 

28276600_172224313406399_1575972964073079117_n.jpg

Здравейте всички,

Знаем, че всички сте загрижени за актуализацията...

През последните няколко седмици екипът на Разработчиците работеше усилено с някои от борсите, за да пусне две версии на новия портфейл. Един, който ще бъде основната версия, включва бързото разполагане (с няколко клика) на мастърнодната система, която толкова много от вас са развълнувани да видят, а друга, която е само за обмен. Основната причина за това се появи при първото внедряване на портфейла на борсите. Защото това никога не е било правено. Трябва ли да позволим на борсите възможността да управляват мастърноди и да събират награди от монети, които технически не са техни? Отговорът от наша страна и от общността беше "не". За да преодолеем това, ние разработихме нова инстанция, която изключва тази функция и ще бъде използвана само от борсите. Това означаваше ново изграждане на ядрото и тестване, за да се уверим, че то ще бъде не само стабилно, но няма да се намесва с други възнаграждения, които се изпълняват в мрежата. От този уикенд сме тествали и отстранявали грешките от версията за обмен и сме готови да продължим с графика. Знаем, че много от вас са загрижени да видят редовния портфейл, но трябва да разберете, че те трябва да бъдат разгърнати едновременно, за да се избегнат проблеми със системата за възнаграждения и евентуално прекъсване на размяната. Междувременно, докато чакаме новия график, искахме да споделяме кратък видеоклип, който показва някои от основните функции, които се изпълняват и работят, за да сте сигурни, че можете да видите цялата упорита работа, която е направена до момента. В допълнение към текущите обменници, новите в бъдеще ще използват тази нова версия. Бяхме в директни разговори с HitBTC за предстоящия обява и ще обявим страхотна промоция, която много добре ще отключи нещата там. Едно нещо, което си заслужава да се отбележи, е, че PURA беше приета в HitBTC и побърза да се включи в списъка пред огромна опашка монети (8-месечна...) въз основа на вярата им в нашата мисия. Заслужава да се отбележи, че PURA най-вероятно ще бъде единственият тоукън, който не е ERC20, който е регистриран там през тази година. Това се оказва случаят и в други големи борси.

И накрая, през следващите седмици ще стартираме програма за възнаграждения, за да позволим на все повече хора да използват новия портфейл и да се наслаждават на ползите от лесния сетъп на мастърнодове. Тази нова програма ще бъде обявена и в Телеграм канала и ще възнагради новите потребители за опитването на новия портфейл, както и да позволи на съществуващите потребители да се възползват от рефералната програма.

От дълги месеци се разработват тези неща и се движим напред и се гордеем с напредъка си досега. Докато повечето монети се съсредоточават върху конкуренцията помежду си в рекламирането, ние сме работили усилено, като направихме полезни и смислени промени в нашия основен код. Надяваме се, че ще се насладите на предстоящите промени и очакваме с нетърпение да вдигнем PURA до нови нива през следващите седмици. Моля, вижте този видеоклип тук:
http://bit.ly/PURAaiMasternode

Благодарим ви, че сте тук в това пътуване.

На Ваше разположение,
Остин
Главен технически директор на PURA

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!
Sort Order:  

Нямам мнение по въпроса.

You got a 2.83% upvote from @upmewhale courtesy of @hristotoshkov!

Earn 100% earning payout by delegating SP to @upmewhale. Visit http://www.upmewhale.com for details!

Така и не успях да "пусна" тази пура на компа си.

Почвам ,,пура" клипа

Аз лично смятам,че е добра схема мастърнодната система,защото се поддържа мрежата и няма го тоя пъмп и дъмп.А от друга страна се изкарват доста прилични приходи:)

WARNING - The message you received from @riansing is a CONFIRMED SCAM!
DO NOT FOLLOW any instruction and DO NOT CLICK on any link in the comment!

For more information, read this post:
https://steemit.com/steemit/@arcange/virus-infection-threat-reported-searchingmagnified-dot-com

If you find my work to protect you and the community valuable, please consider to upvote this warning or to vote for my witness.

Не съм на ясно!

Трябва да се занимая с този сайт👍🙂за да го разбера

Не съм наясно и нямам мнение.

👍