Picike Poloniex körkép 2021.10.04!

in #crypto2 months ago

Akár még nagyon jó is lehet!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

cryptoparaszt.jpg

BTC, az elmúlt heti körképben még hiányoltam a pozitív irányba mutató jeleket, ezekből most már, igaz hogy csak hónapos, hetes, talán napos nézetben, de vannak apróbb jelei, remélhetőleg ezekhez igazodni is tudunk!
Az órás történésekből, messzemenő következtetést most sem lehet levonni, arra viszont jó, hogy megerősítést adjon a long kezdőlépések helyességére.
Amit most kiemelek az egy piros ék, viszont bármennyire is így lenne szabályos a kép, mégis a szaggatott vonallal kiegészített ellenállás illik jobban az ék formához, amelyben még van lehetőségünk 3-4k-s menetelésre, mielőtt ráfordulunk a kötelező korrekciós feladatra!
A háttérben látható piros Elliott hullám számozásnak is ez a lehetőség lenne a jó, ha még maradunk ebben az ékben és a szaggatott vonalas kék ellenállást 53-54k környékén meglátogatjuk, mielőtt korrekciós feladatokba kezdünk.
kép.png

4 órás idősík, nagyon nagy szerencsénk, hogy a zöld csatornából ilyen határozott a long irányú kilépés, ez azért lehet szerencsés történés, mert ha még mindig a zöld csatornában mozognánk, akkor a mögöttünk hagyott kék ék benyújthatná vissza-tesztre irányuló szándékát, tehát újra vissza kellene térni a 42k-s jelen mozgás szerinti támasz zónába.
Kettő harmonikus minta lehetőséget is láthatunk, egyik jobb mint a másik, legalábbis rövid távon a piros C hullámmal történő 58k környéki felszaladással járnánk a legjobban, viszont ha a mintát zárni is akarjuk, akkor a 34k-s folytatási lehetőség már nem olyan fényes.
Narancs minta 54k-s célba érkezés lehetőségét jelezi, ehhez az órás idősík történései is passzolnának és még annak is megvan a lehetősége, hogy néhány hirtelen felszúró mozdulattal a piros elvárásoknak is megfeleljünk, abban bízva hogy a korrekciónál csak a narancs mintára koncentrálunk.
A még nyitott, kék 5. hullámra váró impulzus lehetőségre is érdemes figyelni, azon belül is a piros Elliott hullámmal történő lekövetésre! Ha itt valóban megtörténik a minta zárása, az tökéletes lehetőség a piros 4. korrekciós hullámnak és ha még abban is szerencsénk van, hogy ezt a korrekciós aljat fibo 38-as szinten találjuk meg, akkor már nagy szerencsétlenség kell ahhoz, hogy ne folytassuk 54k fölött.
kép.png

Napos: ha tartjuk azt az irányt, hogy a rövidtávú célunk 54k, akkor csupán annyi történik, hogy visszatérünk a szeptemberi csúcsszintre, sőt azon kicsit át is szaladunk, tehát itt egy ezer dolláros felszúrás is szóba jöhet, amelyet követően kaphatunk egy erős 53-54k-s ellenállási zónát.
Kicsit előrébb gondolkodva, ennek az ellenállásnak egy emelkedő háromszögben is szerepe lehet, amely háromszög, november végi, december eleji ATH szintet meglépő, nagyjából 13k-s kiugrásra is lehetőséget adhat.
Az RSI csíkon, a múlt heti körképben még egy alj lehetőségre számítottam, helyette kaptunk egy csúcsot. Ezt a csúcson mozgást, remélhetőleg az ár 54k-s szintre megérkezéséig nyitva hagyjuk és ha a folytatás az emelkedő háromszög lehetőségnek megfelelően alakul, akkor a következő aljat valahova október végére várhatjuk. De az sem kizárt, ha annyira pozitív lesz hangulat, akkor az alj lehetőség elhal a középső zónában.
Tehát, amit az október eleji ármozgástól várunk, az egy 54-58k-s szintet megcélzó folytatás és annak a megalapozása, hogy még idén újabb ATH szintekre törhessünk! De egy esetleges rózsaszín mámoros ködben se feledkezzünk meg arról, hogy a negatív folytatás lehetősége is felettünk köröz!
kép.png

BTCUSD Shorts/Longs chartok: annak ellenére hogy az ár emelkedik, jelenleg kicsit többen vannak a profitrealizálásra játszók, ez némileg érthető, de ha a jelenlegi árszintnél is sikerül feljebb lépni, akkor nagy valószínűséggel a jelenlegi távozók újra meggyőzhetőek lesznek. Tehát, durván 40k az a vevői szint, ami még a 30k-s árszintre visszaesésnél sem ingott meg, amíg ezt sikerül tartani, addig nagy valószínűséggel a short trendre történő ráfordulástól sem kell tartanunk.
Shorts oldali mozgás sem cáfolja, az utóbbi mondatban leírtakat, továbbra is csendes megfigyelői a történéseknek!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/0Obpu0q2/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/Q0dmKGU5/

Hetes idősík: nagyon kellett az előző heti betakaró gyertya, viszont ha már ilyen jól alakult, akkor ennek hasonló folytatásával nyomatékot is adhatnánk!
Örülni lehet, de csak óvatosan, mert ez ilyen hirtelen fellángolások, félrevihetik a történetet, remélhetőleg nem így lesz és ha lesz is megtorpanás, például egy durván le-fel szurkáló Doji gyertyával, azt a következő héten kijavítjuk.
kép.png

Hónapos idősíkról csak röviden, továbbra is jó néhány, még nyitott Elliott hullám lehetőség vár ránk, ezen sorban a rózsaszín impulzus zárási lehetősége következik. Ezt a rózsaszín lehetőséget, az előzmények figyelembevételével, nem valószínű hogy egy, max két hónapon belül rövidre tudjuk zárni, de nem is akarjuk rövidre zárni.
Ennél is fontosabb, hogy az itt kék színnel jelzett jövőbeni ellenállási lehetőséget, minél feljebb toljuk, egészen addig feljebb, amíg értelmét nem veszti, például az ATH szint fölé!
kép.png

Ha még nem lenne poloniexes számlád!
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/nr6XTm4P/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/4bBBt9IT/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/KuJyO8fE/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/8dzuEtcB/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/18DEYM29/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/pwdiFIz6/
S&P 500 Index 1 órás: https://www.tradingview.com/x/MOLtXMn3/
Napos: https://www.tradingview.com/x/yxx1ig9I/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/Xhk1YVJO/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/9Eqxo0U8/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Jelenlegi, okt.30-ai mozgás: https://www.tradingview.com/x/H4cpM0Qx/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra


Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo


Ha van javaslatod illetve kritikád azt ne tartsd magadban, jelezd hozzászólásban! Napközbeni változásokat a Facebook poszt alatt jelzem! https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/

Donate lehetőség csak 20k-s ár fölött!

Coin Marketplace

STEEM 0.67
TRX 0.10
JST 0.076
BTC 57153.54
ETH 4765.73
BNB 635.42
SBD 7.22