Picike Poloniex körkép 2021.09.27!

in #crypto2 months ago

Az érdemi pozitív lehetőségek, még mindig váratnak magukra!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

cryptoparaszt.jpg

BTC, én még nem látom azokat a pozitív jeleket, amelyeket néhány elemző már belelát a chartokba. Az amit én belelátok, az leginkább rengeteg negatív előjel, ezek nagyobb része a kisebb idősíkok ijesztgetési kategóriájába tartoznak, viszont a napos, de leginkább a hetes idősík, már nem a vicces kategória.
Órás idősíkon nagyon is negatívan kezdtük a mögöttünk hagyott hetet, majd a hét második részét egy nagyjából 5k-s pozitív visszakapaszkodással töltöttük. Fibo .618-as szintje alatti megtorpanás, majd dupla csúcs, jól mutatja hogy ez csak egy korrekciós emelkedés volt, ezen felismerés után, pénteken meg is alapoztuk a hétvégi bizonytalan hangulatot!
A bizonytalanság vasárnapra is tartogatott egy pofont, ebből próbálunk jelenleg is felállni, viszont ha nem tévedünk nagyot, akkor célunk a múlt hét pénteki pofon előtti csúcsszint.
Piros színnel láthatunk egy a napos történésekhez igazított ellenállást, amelyet rövidtávú csökkenő trendvonalként is értelmezhetünk. Ha ez a jelenlegi pozitív építkezés, nem tudod efölé nyújtózkodni, tehát a fibo .618, ill. a pénteki csúcsok ismételten megállítják a bikákat, akkor erről a 45k környéki szintről, a múlt hetinél is durvább lefordulás következhet!
kép.png

4 órás idősík, még mindig sajnálhatjuk, hogy abban a kék csatornában, Elliott hullámos támogatással, a wyckoff lehetőségnek megfelelően nem sikerült újra megkarcolni a 60k-s szintet. Tehát a piros impulzust is csak akkor nevezhetnénk tökéletesnek, ha sikeres a 60k-s küldetés, majd a jelenlegi negatív szériával, tökéletes abc korrekciós küldetésben mozognánk és erre jónéhány pozitív elképzelés lehetne felépíteni.
Halvány pozitív elképzelés lehet felépíteni arra az esetre, ha a piros ékből kilépést követően, ahogy arra a nyitott fekete Elliott hullám is lehetőséget ad, tehát hogy a 60k-s lehetőséggel mégis élni tudjunk.
Kettő héttel ezelőtt, volt egy piros emelkedő csatorna, amelyből a várakozásnak megfelelően, csökkenő irányba jött a combos folytatás. Egyelőre még nincs megerősítve a zöld emelkedő csatorna, viszont ha megerősítést kap, akkor az hasonló 9-10k negatív előjel lehet, mint a piros csatorna esetében!
A piros ékből akár már most is kiléphetünk, ami lehetőség egy 48k-s szépségtapaszra, majd ha a vevők is úgy gondolják, előkészíthető valamiféle pozitív meglepetés! Ennél sokkal valószínűbb, hogy továbbra is a piros ékben maradunk, tehát ahogy az órás lehetőségeknél is boncolgattuk 45k környékéről lefordulunk, majd jobbik esetben, megerősítjük a zöld csatorna támaszát és lehetőséget biztosítunk a piros ékből történő kilépésre. Ha maradunk az ékben, az nem túl örömteli, főként úgy nem, ha egy eltévedt felszúrással megerősítést kap a zöld csatorna ellenállása, ill. egy 9k-s fordított zászló lehetőség, ami annyit jelent, hogy az ékben 35-36k környékére is visszacsoroghatunk.
kép.png

Napos: kicsi zavaró lehet a sok infó, viszont mindegyik szükség van ahhoz, hogy eligazodjunk a történések erdejében. Kék/piros színekkel jelölve a csúcsok és az aljak! A harmonikus minta D hullámára felhúzott fekete fibora, a korrekciós szintek meghatározása miatt van szükség, ahol mivel a 38-as szint kevésnek bizonyult, valószínűleg a 61-es szintre történő visszanézésre is szükségünk lehet, megerősítést adva a piros ékben történő további csökkenésnek!
A piros ékből kilépésnek, döntő szerepe lehet az elkövetkezendő hónapok történéseire!
Gyors kilépés esetén, már október elején megkapnánk azt a lehetőséget, hogy a piros, egyenlőre még csak ideiglenes csökkenő trendvonal betámadásra kerülhessen, kihúzva ezzel jónéhány negatív méregfogat és lehetőségét adva arra, hogy a november-december is pozitív hangulatba kerülhessen, sőt még az ATH szint is veszélyben érezhesse magát!
Lassu kilépés, lehetőség a problémák fokozására. Főként akkor, ha csak a 35-36k-s szintre visszanézés utána adódik meg az ékből kilépés lehetősége, ahonnan már egyáltalán nem biztos, hogy újra betámadható az ideiglenes csökkenő trendvonal.
kép.png

BTCUSD Shorts/Longs chartok: nem rosszak, de nagyon halványak és ingatagok a próbálkozások. Kellenének a pozitív ingerek, különben ez a magasra kúszó kígyó, kénytelen lesz 40k alá ereszkedni, kieresztve a palackból azt a szellemet, amely az eddig magabiztosan tartogatott pozícióikat is megingathatja! Jelenleg egy határozott csökkenésben vagyunk, remélhetőleg csak ideiglenesen a probléma és a mozgóátlagokról ismételten sikerül pozitív fordulatot venni!
Shorts oldalon kicsit megélénkült a hangulat, de még csak nagyon kicsit, egyelőre még csak áldozatra várva, mint keselyűk köröznek a levegőben, tehát a vevői oldalon nem kellene elhullani, a se kisebb, se nagyobb vadaknak!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/dglvMyLq/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/bmbvyYKP/

Hetes idősík: egyelőre nagyon szomorú a látvány, egészen addig szomorú is marad, amíg a piros ellenállás alatt, de főként a kék nyíllal is megjelölt 52k-s előző csúcs szint alatt mozgunk! Csökkenő trendben akkor leszünk, ha visszaesünk a zöld nyíllal is megjelölt 28k-s aljunk alá! Tehát egyelőre még a csökkenő trendtől messze vagyunk, de ha most nem vigyázunk, akkor a tempó begyorsulhat és ahogy a májusi példa is mutatja, egy-két hét alatt gyászosra fordítható, a jelenleg még viszonylag nyugodtnak nevezhető hangulat!
Természetesen semmit sem kell temetni, mivel bármikor jöhet egy kóbor Elon Musk tweet post és máris mindenki rányom arra a bizonyos buy gombra!
Benne van a lehetőség, mert ha azt nézzük, hogy a zöld impulzusra már válaszoltunk egy piros ABC korrekciós mozgással, majd ezt követően elég határozott folytatással kapaszkodtunk vissza 52k környékére, aminek a jelenlegi csökkenő irányú mozgás szintén lehet a korrekciója, fibo jelzése alapján még a 38k-s alj sem túlzás. Tehát, akár még úgy is tekinthetünk a jelenlegi negatív mozgásra, hogy egy újabb Elliott lehetőség 2. korrekciós hullámának alját keressük, amit ha megtalálunk és nem vakvágányon mozogva kergetünk hamis délibábot, akkor egy nagyon is pozitív 22-es év vár ránk, 80-100k környéki álomszintekkel.
kép.png

"Hónapos idősíkról csak röviden, mivel nagyon sok újdonságról nem tudunk beszámolni. Egyelőre az történik, hogy az áprilist követő 3 negatív hónapra, júliusi fordítás után augusztusban is pozitívan próbálunk válaszolni! Ha jók az Elliott hullámokkal felvázolt elképzelések, akkor jelenleg a 5. rózsaszín hullámban járunk, tehát új ATH szintben, a már említett lehetőségként felmerülő 80k környékében is gondolkodhatunk. A kék és piros lehetőségekről még kár álmodozni, remélhetőleg a rózsaszín folytatás segít a kapuk nyitvatartásában...!"

Ha még nem lenne poloniexes számlád!
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/N92W0rrC/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/DpDJVGEN/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/67l1vjTx/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/iSIAQDEa/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/vqAvSRK0/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/bvs2W9aq/
S&P 500 Index 1 órás: https://www.tradingview.com/x/NAnYw0Cy/
Napos: https://www.tradingview.com/x/yvi0V67H/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/wOUoj9QX/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/9lO3nzWN/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Jelenlegi, okt.30-ai mozgás: https://www.tradingview.com/x/H4cpM0Qx/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra


Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo


Ha van javaslatod illetve kritikád azt ne tartsd magadban, jelezd hozzászólásban! Napközbeni változásokat a Facebook poszt alatt jelzem! https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/

Donate lehetőség csak 20k-s ár fölött!

Coin Marketplace

STEEM 0.68
TRX 0.10
JST 0.076
BTC 57460.32
ETH 4661.89
BNB 636.41
SBD 7.33