Brave browser: gratis, snel en je kan er crypto mee verdienen!

in #brave2 years ago (edited)

brave-bat-edit.jpgDe Brave browser is ontwikkeld door de bedenker van Javascript en co-founder van Mozilla (van Firefox en Thunderbird) Brendan Eich samen met een team. Zij zijn gericht op privacy en performance op het web. Brave browser is afgeleid van Google Chrome en werkt grotendeels hetzelfde, alleen sneller en met een totaal ander beleid t.a.v. advertenties.

Waar je Google betaald door je gegevens te verstrekken en reclames van hen (gedwongen) te kijken, draait Brave het om: je krijgt betaald als je advertenties kijkt en kan bepaalde sites (en dus auteurs) steunen door hen via Brave rewards per bezoek wat te doneren (moet niet; mag en kan wél; je krijgt zelfs 25dollar aan BAT om uit te kunnen delen; je kan deze niet zelf opnemen). Hiervoor hebben ze de token BAT (Basic Attention Token) gecreëerd . Een crypto die je op ook op coinmarketcap.com terug vindt en kan kopen op exchanges.

De functionaliteit wordt in fasen opgeleverd. De browser werkt inmiddels goed en snel (ik spreek uit eigen ervaring; ik gebruik hem al een tijdje) en houdt advertenties tegen. Je kan bij installatie ook kiezen om cookies, wachtwoorden, favorieten etc te importeren uit Chrome of Internet Explorer e.d. dus dat kan je allemaal meenemen.
Wat nu nog niet werkt is dat je BAT kan 'sparen' door wel advertenties toe te staan. Dat komt in een volgende fase.

Wil je de browser gratis gebruiken en daarmee de crypto community steunen? Download dan via deze link de Brave browser! https://brave.com/pla690 Als iemand hem installeert en voor minstens 30 dagen gebruikt, krijgt mijn Brave account 5 dollar om weer uit te geven aan auteurs. Zo helpen we dus het systeem functioneren (en komt er meer BAT in omloop).