Bitcoin, TONY, Monero, Gurgullimë, Cardano, Bitcoin të Holla, Litecoin, EOS, Ethereum, Yjor: Çmimi Analizë, e enjte, 25 tetor 2018

in bitcoin •  8 months ago 

BTC/USD
Varg në Bitcoin ka zvogëluar gjatë tre ditëve të fundit. Nëse gamë të zgjerohet në kokë, një tubim në $6,831.99 është e mundshme. Një qëndrueshme të shkojë më lart e lart e rezistencës do të të bëjë të pavlefshëm e duke zbritur trekëndësh dhe të thyejnë rrjedhën e poshtme të arrijë. Mbi $6,831.99, një tubim në $7,400 është e mundshme.

Tonë bullish të parë në afat të shkurtër do të jenë të pavlefshme, në qoftë se e mban të zhytet çmim nën $6,500. E BTC/USD palë do të kthehet negative nëse ajo prishet nën përkrahje vendimtare, zonë $5,900–$6,075.04. Prandaj, tregtarët mund të mbajnë e tyre në humbje të ndaluar në $5,900 për pozicionet e gjatë.
Ne parashikojmë të rrezikshmërisë për të rritur brenda ditëve të ardhshme. Në qoftë se çmimi shpërthen në kokë, ne do gjurmët e humbje të ndaluar të lartë.
ETH/USD
Ethereum ka qenë tregtare në mes të 20-ditën e EMA dhe $188.35 për ditët e fundit. Një rënies së menjëhershme mbështetje mund të shtyjë çmimi për Shtator. 12 intraday të ulët të $167.32.

Nëse dema të ketë sukses në thyerjen nga mesataret lëviz, një tubim në krye të vargut është e mundur. Ne do të kthehet pozitive në ETH/USD palë nëse ajo e mban lart $250.
Një pushim nga gamë të mund të mbajnë të çmimit të $322, të cilat mund të veprojnë si një rezistencë të ashpër. Tregtarët duhet të prisni për një konfirmuar breakout mbi $250 para inicimit të ndonjë pozita të gjata.
XRP/USD
Gurgullimë e luhatshmërisë ka vdekur poshtë. Të dyja lëvizje mesataret dhe RSI janë rrafshim jashtë, e cila tregon një ekuilibër në mes të blerësit dhe shitësit.

E resistances në kokë janë $0.5, $0.55 dhe $0.625, ndërsa dy të mbështetur nivelet janë në $0.388 dhe $0.37.
Ne sugjerojmë tregtarët të presin deri në XRP/USD palë tërheq më shumë blerja e interesit. Ne mund të propozojë qëndrimet e gjata kur kemi të gjeni një të besueshme të blerë setup mbi $0.5.
BCH/USD
Edhe pse Bitcoin para të Gatshme është e tregtimit brenda një simetrike trekëndësh, çmimi ka qenë i përqafimit të mbështetje të linjës për të kaluar disa ditë, e cila është një shenjë negative.

Lëviz mesataret janë gradualisht pjerrësi poshtë dhe RSI është në negative të territorit. Kjo tregon se mban kanë një dorë të lartë.
Një ndarje e trekëndëshit do të rifillojnë rënieje dhe mund të zhytet në BCH/USD palë tjetër mbështetje në $300. Prandaj, tregtarët mund të mbani një humbje të ndaluar prej $400, vetëm nën Shtator. 11 intraday të hidhërueshme. Palë do të kthehet bullish në qoftë se çmimi thyen nga të trekëndëshit dhe e mban lart.
EOS/USD
Intraday të shkojnë në EOS ka zvogëluar në ditët e fundit. Lëviz mesataret dhe çmimi janë bundled të gjitha të ngushtë me njëri-tjetrin, me RSI afër territor neutral. Kjo tregon një mungesë ose blerjen apo shitjen e interesave nga pjesëmarrësit e tregut.

Kjo jashtëzakonisht të ulët të rrezikshmërisë nuk ka të ngjarë të vazhdojnë për një kohë të gjatë. Së shpejti, çmimi ose do të hidhen lart ose të bjerë nga nivelet aktuale.
Nëse çmimet lëvizin lart, një breakout dhe të afërt (UTC kohe) mbi $6.8299 mund të blihen. Megjithatë, nëse EOS/USD palë bie nga nivelet aktuale, një rënie në $4.493 dhe $3.8723 është e mundshme. Tregtarët mund të mbani të ndaluar humbjen e tyre ekzistuese pozita në $4.9.
XLM/USD
Yjor është e tregtare në afërsi të rënieje vijën e duke zbritur trekëndësh, e cila është një shenjë pozitive. Edhe pse ajo ka dështuar për të thyer nga e sipërm të rezistencës, ne si mënyrë ajo ka pësuar mbi mesataret lëviz.

Nëse dema të ketë sukses në thyerjen nga trekëndëshi, tregtarët mund të themelojnë qëndrimet e gjata në një bashkëpunim të ngushtë (UTC kohe) mbi $0.27. Objektivi objektivi është një tubim në $0.36, me një të mitur rezistencë në $0.3.
Nëse XLM/USD palë plummets nga nivelet aktuale dhe pushimet nën mesataret lëviz, një rënie të mbështetjes të zonës prej $0.184–$0.2 është e mundshme.
LTC/USD
Litecoin ka qenë tregtare në afërsi të poshtme të $49.466–$69.279 varg. Në të mëparshëm në dy raste, kërcej jashtë lows nuk mund të arrijë në krye të varg, i cili tregon se shitësit janë në një nxitim për të liquidate në ndonjë tubim të vogël.

E LTC/USD palë ka formuar një bearish duke zbritur trekëndësh model që do të përfundojë në një ndarje dhe mbyllet më poshtë $49.466. Një ndarje do të jetë negative dhe mund të zhytet çmimet e ardhshme të mbështetur në $40.
Shenja e parë e bullishness do të jetë një pushim nga $60, e cila do të zhvlerësojë bearish model. Ne do të presim për çmimin për të mbështetur mbi $70 para se të kthyer pozitiv
ADA/USD
Cardano ka qenë tregtare afër mesatare prej $0.060105–$0.094256 gamë për ditët e fundit. Bulls janë, megjithatë, gjetja e të vështirë për të thyer nga dy mesataret lëviz.

Në qoftë se e mban të zhytet ADA/USD palë më poshtë $0.069, një retest kritike e mbështetur në $0.060105 është e mundshme.
Në kokë, në qoftë se çmimi peshore $0.083, cryptocurrency mund të grumbullohen në krye të vargut. Ne do të presim për çmimin ose të thyer nga gama, apo të bjerë në fund të vargut të parë të sugjeruar ndonjë tregton.
XMR/USD
Monero ka mbushur 50-ditës SMA, i cili mund të veprojë si rezistencë. Nëse dema të thyer nga $112.5, mundësia e një rritje të $128.65 rrit.

Nëse XMR/USD palë kthen poshtë nga 50-ditës SMA, ajo mund të rrëshqisni për të $100. Lëviz mesataret janë të sheshtë dhe RSI është afërcryptoanonymous.png

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!