Happy cockroaching

in #alldutch5 months ago

Goooooooooood morning Breda!!

Valentijnsdag vrienden, de dag dat voor velen cupido centraal staat en er mooi uitgepakt kan worden met romantiek en andere liefdevolle issues.

Super leuk natuurlijk, maar stel je zit in een depressieve depressie, vanwege het stuk lopen van de relatie met de love of your life, dan is zo'n dag als vandaag natuurlijk extra confronterend.

Maar niet getreurd, ook hier zijn oplossingen voor! Zo kun je bij de zoo in san Antonio (usa) voor maar $5 een kakkerlak kopen. Deze
cry-me-a-cockroach in kwestie krijgt dan de naam van je ex, om vervolgens te worden gevoerd aan zijn biologische preditor!!

Mocht je ex nou bijzonder nasty zijn geweest dan kan je voor $20 upgraden naar een rat die gevoerd wordt aan een reptiel.

Mocht $5 nou echt te veel zijn don't panic! Meerdere zoo's zijn in deze Valentijnsgat gedoken en inmiddels zijn de eerste kakkerlakken voor $1.50 al gespot!

Dus voor het geld hoef je het niet te laten!

Deze uitermate gezonde vorm van rouwverwerking wordt live gestreamed op Facebook, zodat je met je eigen party gezellig mee kan kijken. Je krijgt er zelfs een officieel certificaat bij met de url die je online kan sharen!

De ideale invulling van Valentijn als je het mij vraagt. Maar ja...wat als je een tekort hebt aan exen-met-ruzie? Of zou je zo'n kakkerlak ook bijvoorbeeld de naam "Tim Kuik" mogen meegeven ? #dare2ask

Anyway wat valentijnsstatus ook is, maak er een fantastische vrijdag van, want jij....jij bent totally awesome!!

Carpe die "vandaag zo mooi, teder en heerlijk fijn, maar wie zal een volgend jaar de kakkerlak zijn" diem!

Posted using Partiko Android