Doe eens sociaal!

in #alldutch2 years ago

Gooooooood morning Breda!!

Hoe vergaat jou dat social-distancing ? Mij stiekem tot nu toe best wel goed. Gelukkig hebben computer-companions meer last van digitale virussen dan van de covid. Mocht je nou toch je twijfels hebben is er niemand die je verbied zo'n mondkapje voor de usb-poort te binden.

Steeds meer van ons hebben hun binaire companion gevonden! Zo heeft steam (je weet wel het gamingplatform), het record-aantal van 20.3 miljoen simultaneous players aangetikt!

Inderdaad vrienden, wil je in deze tijden toch nog sociaal zijn, dan is het verstandiger binnen te blijven en online Noobs te headshotten om ze vervolgens uitgebreid te gaan tea-bag-shamen.

Tea-bag-shamen, voor iedereen die nog niet ingewijd is in deze nieuwe sociale lingo, gebeurd nadat iemand is gesneuveld. De player ziet, nog een seconden of 10, zijn karakter dood liggen in de omgeving waarin het is gebeurd.

Je kunt dan, als victorieuse victor, het slachtoffer benaderen, boven op hem gaan staan om vervolgens de scrotum van je character zo vaak mogelijk op het gezicht van de levenloze tegenstander 'tea-baggen'......

En ja vrienden zelfs dat is socialer dan in real life dichter dan een meter bij elkaar te gaan staan!

Mocht je je afvragen in welke game de meeste headshot-potentiële-noobs te vinden zijn:"call of duty: warzone" had afgelopen vrijdag 15 miljoen gebruikers!

Ben je ook PSN-fan, kijk dan eens in de store. Sony helpt mee met #FlattenTheCurve en biedt games aan tegen super discount prijzen.

Anyway, stay healthy! Doe sociaal, blijf bij elkaar uit de buurt en je bent weer totally awesome!!

Carpe die "kak...had je nou maar niet tegen de kids lopen zeuren dat ze gvd achter de computer vandaan moesten komen" Diem!

Posted using Partiko Android

Coin Marketplace

STEEM 0.22
TRX 0.07
JST 0.029
BTC 19823.21
ETH 1121.99
USDT 1.00
SBD 2.99