Coinbase blaast Cardano (ADA), Zcash (ZEC) en Stellar (XLM) tot leven

in ada •  28 days ago


Coinbase geeft een overzicht van Cardano (ADA), Zcash (ZEC) en Stellar (XLM). Beleggers speculeren het effect van de notering, wat resulteert in een bullish voor alle activa.


Het grootste crypto-uitwisselingsplatform, Coinbase, herdefinieerde dit beleid dit jaar en gaf cryptocurrencies die niet op de beurs stonden een kans om op het platform te handelen. Voorafgaand aan het besluit om het aantal handelsinstrumenten te verhogen, heeft Coinbase een overzicht gegeven van activa zoals Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) en Bitcoin Cash (BCH).

De beurs is echter al begonnen met het vergroten van de activa met Basic Attention Token (BAT) en Ox (ZRX). De vermeldingen op Coinbase hebben altijd een opwaartse beweging teweeggebracht bij beleggers die speculeerden op een aanzienlijke waardestijging. De investeerders van Cardano (ADA), Zcash (ZEC) en Stellar (XLM) speculeren momenteel over de notering van deze activa aan Coinbase. In de markt is de waarde van deze tokens aanzienlijk gestegen.

De prijs van Cardano steeg op zondag met 3,5%. De beleggers vierden een sierlijke beweging van $ 0,744 naar $ 0,077. Er was echter een terugval naar de nieuw opgerichte ondersteuning voor $ 0,75. Het handelsvolume van Cardano steeg ook aanzienlijk van $ 15 miljoen tot de huidige $ 22 miljoen. De marktkapitalisatie is stabiel gebleven rond $ 1,9 miljard.

Aan de andere kant zoomde het privacy georiënteerde verleden afgelopen week in. Dit was maar liefst 21% stijging in ten minste 2 weken. In de afgelopen 24 uur is de crypto 3,42% gedaald terwijl hij handelde op $ 126. Het heeft een 24-uurs handelsvolume van ongeveer $ 136 miljoen en een marktkapitalisatie van $ 659 miljoen.

Ten slotte heeft Stellar in de afgelopen week in het groen gehandeld en is gestegen van $ 0,22 naar $ 0,28. De gestage opkomst verloor stoom voordat de kritieke $ 0,3 werd bereikt, maar een correctie heeft een saldo gevonden van $ 0,27. Momenteel handelt Stellar (XLM) op $ 0,2276 na een stijging van 1,61% in de afgelopen 24 uur. Het activum heeft een handelsvolume van 24 uur van $ 114 miljoen en een marktkapitalisatie van $ 5,1 miljard.


Dutch Crypto Talk, Jouw Crypto Platform : https://dutchcryptotalk.com/coinbase-blaast-cardano-ada-zcash-zec-en-stellar-xlm-tot-leven/

Authors get paid when people like you upvote their post.
If you enjoyed what you read here, create your account today and start earning FREE STEEM!