Stresle Baş Etme Yöntemleri
Herkese iyi geceler sevgili arkadaşlar,
Günlük yaşantımızda maalesef bir çok sorunla baş başa kalıyoruz.Bazen bu sorunlar aileden bazen işten bazen de okuldan kaynaklı olabiliyor. Bu sorunlarla mücadele edebilmek için herkesin kendine göre geliştirdiği yöntemler var.Zaten bu sorunlarla baş edemeyen bir çok kişi de bu sorunlar içerisinde kaybolup psikolojik destek almaya başlıyor. İşte burada da zaten psikoloji devreye giriyor. Buradan Freud' a selamlarımızı iletelim :))
Herkes,in kendine göre bu sorunlarla baş etme yöntemleri var.Kimi spor yaparak, kimi yürüyüşle kimisi de kağıt yırtarak bunun gibi yöntemlerle kendisini rahatlatıyor. Tabi ki bunların içerisine kitap okumak, müzik dinlemek, konuşmak gibi faaliyetleri de ekleyebiliriz.Benimse kendimi rahatlatmak için kullandığım şeylerden bir tanesi yemek yapmak.Bir yandan da müzik dinlemek.Genelde bu dönemlerde hiç durmadan yemek yapmak isterim.Yemek dediysem bunlar hamur işi vs... Aynı zamanda da bunları yapmaktan büyük bir zevk ve mutluluk duyuyorum.Ben genelde pişirmeyi sevenlerdenim.Yemek ile pek bir aram olduğunu söyleyemeyeceğim.
Okuduğunuz ve vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.Kendinize iyi bakın.Görüşmek dileğiyle.Herkese huzurlu geceler dilerim.İyi geceler!

good
Thanks @sara-queen
your welocom i just followed you bb